تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

محسن رضایی: طوفان بزرگی که در راه است و موجب پشیمانی بایدن و مکرون خواهد شد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: حماقت بزرگ بایدن و مکرون در این است که متوجه ابعاد حمایت‌های خود از نتانیاهو نیستند، آن‌ها باور نمی کنند که طوفان بزرگی در راه است و موجب پشیمانی آن‌ها خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۷ - ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 18
کد خبر: ۲۰۹۱۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن رضایی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگار فارس در خصوص حوادث اخیر در فلسطین و جنایات رژیم غاصب صهیونیستی گفت: ادامه این روند موجب گسترش جنگ به سراسر منطقه است.

رضایی درباره این سوال که به نظر شما جنگ اسرائیل و فلسطین در چه جهتی پیش خواهد رفت؟ گفت: روزها و هفته‌های آینده در سرنوشت منطقه غرب آسیا بسیار مهم و سرنوشت ساز است. احتمال گسترش جنگ به منطقه وجود دارد. اگر جنایات جلاد تل‌آویو که بالاترین رتبه را در جنایت، آدم کشی و نسل‌کشی در طول تاریخ به خود اختصاص داده است قطع نشود، حوادث جدیدی در منطقه شکل می گیرد.

رضایی در باره اینکه موضع کشو‌رهای اسلامی در این شرایط چه خواهد بود؟ هم افزود: احتمال اینکه کشو‌رهای اسلامی مرزهای خود را به روی داوطلبان جهان اسلام باز کنند و جوانان انقلابی جهان اسلام که آرزوی شهادت در مقابل صهیونیست‌ها در دل آن‌ها موج می زند به کمک برادران وخواهران بی پناه خود در فلسطین بشتابند،وجود دارد.

وی درباره اینکه نظر شما درباره حمایت غربی‌ها از اسرائیل، علیرغم شعارهای حقوق بشری چیست؟ اظهار داشت: حماقت بزرگ بایدن و مکرون در این است که متوجه ابعاد حمایت‌های خود از نتانیاهو نیستند. آن‌ها باور نمی کنند که طوفان بزرگی در راه است و موجب پشیمانی آن‌ها خواهد شد.

رضایی گفت: ماسکی که بر چهره حقوق بشری غربی بود یکشبه پاره شد. ازاین به بعد شعارهای حقوق بشری آمریکا چیزی جز یک شوخی تلخ نخواهد بود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر