وزیر انرژی آمریکا: اکنون ایرانی‌ها می‌توانند نفت بفروشند و پول آن را به دلار مستقیما دریافت کنند وزارت دفاع عراق: انفجاری در انبار مهمات الحشد الشعبی رخ داده است بیانیه پایانی نشست شورای همکاری خلیج فارس و آمریکا؛ حمایت از مذاکرات تهران-واشنگتن نتانیاهو: ارتش اسرائیل در لبنان آزادی عمل دارد؛ عقب‌نشینی نمی‌کنیم! واکنش تند قالیباف به ادعای ترامپ در مورد الزام واردات محصولات آمریکایی آمار تکان‌دهنده از ونزوئلا / بیش از ۲۱ هزار مفقودی پس از زمین لرزه ونس مدعی ایجاد کانال ارتباطی مستقیم با ایران شد جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و سلطنت عمان البوسعیدی: هیچ عوارضی برای عبور از تنگه هرمز دریافت نخواهد شد مادورو پیامی در حمایت از مردم زلزله زده ونزوئلا صادر کرد پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است

سنگ تمام عمران خان برای ولیعهد امارات

نخست وزیر پاکستان در مراسم استقبال از ولیعهد امارات شخصاً رانندگی خودروی حامل او را به عهده گرفته و او را همراهی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۲ - ۱۶ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 06
کد خبر: ۲۰۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛همزمان با ورود «محمد بن زید النهیان» ولیعهد امارات به اسلام‌آباد، مسئولین پاکستان در استقبالی تاریخی حمایت‌های ابوظبی از کشورشان را مورد تقدیر قرار دادند.

گزارش‌ها حاکی است همزمان با ورود النهیان به خاک پاکستان 21 توپ شلیک شده و به او خیر مقدم گفته شد.

در ادامه و طی اقدامی نادر «عمران خان» نخست وزیر پاکستان شخصا رانندگی خودروی او را به عهده گرفته و رسانه‌های تصاویری را منتشر کردند که در آن رانندگان و نیروهای امنیتی در حال دویدن به دنبال خودروی حامل عمران خان و النهایان هستند.

در حالیکه برای استقبال از وزیر خارجه آمریکا هیچ کدام از مقامات ارشد وزارت خارجه حاضر نشده بودند راهی فرودگاه شوند برای استقبال از النهایان شخص عمران خان نیز به فرودگاه رفت.

قرار است النهایان با سران پاکستان از جمله نخست وزیر، فرمانده ستاد ارتش و... دیدار داشته و در رابطه با توسعه روابط دوجانبه با آنان گفتگو داشته باشد.

این ملاقات اهمیت بسیاری برای پاکستان دارد زیرا ولیعهد امارات پس از 12 سال به این کشور سفر کرده است و احتمال ارائه بسته حمایتی 12 میلیاردی به پاکستان وجود دارد.

رسانه ها مدعی هستند این بسته 12 میلیارد دلاری به شرح ذیل خواهد بود: 9 میلیارد دلار محموله نفتی به صورت اقساطی، 3 میلیارد دلار وام با شرایط پرداخت آسان و 3میلیارد دلار واریز به حساب بانک مرکزی پاکستان جهت افزایش گردش حساب در این بانک.

دولت عمران خان در تلاش است با استفاده از کمک‌های کشورهایی چون عربستان، امارات و چین بر بحران اقتصادی موجود غلبه کرده و شرایط را بهبود بخشد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار