نامه ایران به گروسی در پی تهدیدات آمریکا علیه برنامه صلح آمیز هسته‌ای موافقت اوکراین با واگذاری ۲۰ درصد خاکش به روسیه نامه ایران به آژانس در پی تهدیدات اخیر آمریکا علیه کشورمان رئیس منطقه جدایی‌طلب «سومالی‌لند» راهی اراضی اشغالی می‌شود انفجار انتحاری در حلب سوریه؛ یک نیروی امنیتی جولانی کشته شد روایت آکسیوس از گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران دیدار سفیر جدید آلمان با عراقچی جزئیات خروج نیرو‌های اماراتی از یمن پوتین: روسیه به اهداف خود دست خواهد یافت دیدار دبیر شورای راهبردی روابط خارجی با وزیر امور خارجه لوکاشنکو: زلنسکی پیش از آنکه دیر شود به توافق برسد نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا

سنگ تمام عمران خان برای ولیعهد امارات

نخست وزیر پاکستان در مراسم استقبال از ولیعهد امارات شخصاً رانندگی خودروی حامل او را به عهده گرفته و او را همراهی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۲ - ۱۶ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 06
کد خبر: ۲۰۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛همزمان با ورود «محمد بن زید النهیان» ولیعهد امارات به اسلام‌آباد، مسئولین پاکستان در استقبالی تاریخی حمایت‌های ابوظبی از کشورشان را مورد تقدیر قرار دادند.

گزارش‌ها حاکی است همزمان با ورود النهیان به خاک پاکستان 21 توپ شلیک شده و به او خیر مقدم گفته شد.

در ادامه و طی اقدامی نادر «عمران خان» نخست وزیر پاکستان شخصا رانندگی خودروی او را به عهده گرفته و رسانه‌های تصاویری را منتشر کردند که در آن رانندگان و نیروهای امنیتی در حال دویدن به دنبال خودروی حامل عمران خان و النهایان هستند.

در حالیکه برای استقبال از وزیر خارجه آمریکا هیچ کدام از مقامات ارشد وزارت خارجه حاضر نشده بودند راهی فرودگاه شوند برای استقبال از النهایان شخص عمران خان نیز به فرودگاه رفت.

قرار است النهایان با سران پاکستان از جمله نخست وزیر، فرمانده ستاد ارتش و... دیدار داشته و در رابطه با توسعه روابط دوجانبه با آنان گفتگو داشته باشد.

این ملاقات اهمیت بسیاری برای پاکستان دارد زیرا ولیعهد امارات پس از 12 سال به این کشور سفر کرده است و احتمال ارائه بسته حمایتی 12 میلیاردی به پاکستان وجود دارد.

رسانه ها مدعی هستند این بسته 12 میلیارد دلاری به شرح ذیل خواهد بود: 9 میلیارد دلار محموله نفتی به صورت اقساطی، 3 میلیارد دلار وام با شرایط پرداخت آسان و 3میلیارد دلار واریز به حساب بانک مرکزی پاکستان جهت افزایش گردش حساب در این بانک.

دولت عمران خان در تلاش است با استفاده از کمک‌های کشورهایی چون عربستان، امارات و چین بر بحران اقتصادی موجود غلبه کرده و شرایط را بهبود بخشد.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار