رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد

بیانیه شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در محکومیت دولت جعلی صهیونیسم

شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد: تلاش‌های جنایتکارانه دولت جعلی صهیونیسم، پاسخ مذبوحانه و از سر استیصال برای جبران شکست راهبردی وبی‌نظیر خود از طوفان ظلم سوزالاقصی است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 18
کد خبر: ۲۰۹۲۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ شورای سیاستگذاری ائمه جمعه جمهوری اسلامی ایران در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن جنایات اخیر رژیم صهیونیستی در غزه، اعلام کرد:

بسم الله الرحمن الرحیم :::...

وَمَا لَکُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِی سَبِیلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِینَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِینَ یَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَٰذِهِ الْقَرْیَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْکَ وَلِیًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْکَ نَصِیرًا[ نساء ۷۵]

چرا در راه خدا، و (در راه) مردان و زنان و کودکانی که (به دست ستمگران) تضعیف شده‌اند، پیکار نمی‌کنید؟! همان افراد (ستمدیده‌ای) که می‌گویند: «پروردگارا! ما را از این شهر (مکه)، که اهلش ستمگرند، بیرون ببر! و از طرف خود، برای ما سرپرستی قرار ده! و از جانب خود، یار و یاوری برای ما تعیین فرما!

محضر شریف ائمه جمعه سراسر بلاد اسلامی

سلام علیکم و رحمه الله

جنایت بی‌سابقه و حمله وحشیانه ارتش تروریست صهیونیستی به بیمارستان المعمدانی غزه که در پی سلسله جنایات ۷۵ساله رژیم ضدانسانی صهیونیستی رقم خورد؛ وحشیانه‌ترین جنایات قرن را پیش روی جهانیان قرارداد و همگان را در بهت وحیرت فرو برده است.

این فاجعه بزرگ که به شهادت بیش از هزار نفر از مردم بی‌پناه خصوصا کودکان و زنان منجر شده است، نصاب جنایات ضدبشری را جابجا کرده و با وضوح تمام از ذات خبیث و حیوانی تروریست‌های صهیونیست رونمایی کرده است.

تردیدی نیست که این جنایت فوق تصور و بهت برانگیز کاملا حساب شده و برنامه‌ریزی شده و با چراغ سبز آمریکای جهانخوار و حامیان اروپایی رژیم صهیونیستی به وقوع پیوست. ورود مقامات آمریکایی و اروپایی به فلسطین اشغالی و حضور رئیس‌جمهور دولت تروریستی آمریکا در کنار دولت دیوانگانِ صهیونیست، به فرموده امام خامنه‌ای؛ نشانه روشنی از هدایت میدانی این جنایات توسط آمریکای جهانخوار با صحنه گردانی لابی صهیونیسم است که مستقیما زنان و کودکان را هدف گرفته است تا رشد و زایش مقاومت را در آینده متوقف سازد و مسیر زایش جهاد برای زوال صهیونیسم را سدّ سازد، در حالیکه «و مکروا و مکرالله والله خیرالماکرین»

متأسفانه مواجهه ضعیف و منفعلانه سران و دولت‌های اسلامی و تأخیر سئوال برانگیز ایشان در تشکیل اجلاس سازمان همکاری‌های اسلامی و اکتفاکردن به بیانیه‌های کم‌خاصیت و کم‌اثر موجب جرأت و جسارت دشمن صهیونیستی شده است.

در این میان انتظار اصلی مسلمانان جهان از عالمان دینی و هدایتگران عرصه، روشنگری است که به پاخیزند و ندای رسای پیشوای احرار حضرت علی علیه‌السلام را باگوش جان شنیده و اجابت کنند آنجا که فرمود:

وَ ما اَخَذَ اللهُ عَلَى الْعُلَماءِ اَنْ لا یُقارّوا عَلى کِظَّةِ ظالِم، وَ لا سَغَبِ مَظْلوم

آیا زمان قیام و خیزش ملت‌های اسلامی به رهبری علمای اسلامی فرا نرسیده است؟! آیا زمان آن نیست که آزادی فلسطین و محو غده سرطانی صهیونیسم تبدیل به مطالبه عمومی مسلمانان گردد؟

نمایندگان ولی‌فقیه و ائمه جمعه ایران اسلامی با دلی سرشار از اندوه و قلب‌هایی مالامال از بغض و نفرت از استکبار جهانی و صهیونیست‌های خبیث، امامان جمعه ارجمند جهان اسلام به‌خصوص ائمه جمعه محترم پایتخت‌های کشورهای اسلامی و عموم روحانیان آزاده و بیدار بلاد اسلامی را به اتخاذ مواضع روشن و صریح و اقدامات عملی و مؤثر برای تنبیه متجاوزان پلید صهیونیست فرا می‌خواند.

بر این باوریم که تلاش‌های جنایتکارانه دولت جعلی صهیونیسم، که پاسخ مذبوحانه و از سر استیصال برای جبران شکست راهبردی وبی‌نظیر خود از طوفان ظلم سوزالاقصی است و زوال محتوم رژیم غاصب صهیونیستی را سرعت خواهد بخشید.

سلام خدا بر مردم مسلمان و مقاوم فلسطین و بر مردم مظلوم و مقاوم غزه و شهیدان و مجروحان حوادث اخیر، درود خدا بر مجاهدان و رزمندگان غیور فلسطین که پرچمدار عزت و غیرت و طلایه‌داران شکست نهایی صهیونیسم هستند.

وسیعلم الذین ظلموا ایّ منقلب ینقلبون

والسلام علیکم و رحمه‌الله و برکاته

شورای سیاستگذاری ائمه جمعه جمهوری اسلامی ایران/تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر