مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد  کلاهبرداری کلان با وعده پرداخت وام فوری دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور رد پای طوفان نوح در آثار سومری، آزتک‌ها و اینکا‌ها کشف پولشویی به میزان ۵۷۰ سکه طلا در یزد

دادستان تهران: از دستگیری‌های بی‌ضابطه و غیرضروری خودداری شود

دادستان تهران گفت: برخورد با کسانی که باعث سلب آرامش مردم می‌شوند خط قرمز ما است و باید از دستگیری‌های بی‌ضابطه و غیرضروری خودداری شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۴ - ۱۰ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 01
کد خبر: ۲۰۹۳۱

به گزارش راهبرد معاصر،  علی القاصی در مراسم معارفه سرپرست جدید دادسرای ناحیه 5 ( صادقیه) با اشاره به این که مجموعه دادسرا در خط مقدم دستگاه قضایی است، افزود: بخش عمده‌ ارزیابی مردم از قوه قضائیه به کنش‌ها و رفتار‌های ما در سیستم دادسرا مرتبط است و ما باید پاسخگوی مطالبات و درخواست‌های مردم بر اساس شرع و قانون باشیم.

 

القاصی خطاب به قضات دادسرا با بیان این که ما در معرض امتحان و آزمایش الهی هستیم افزود: برخورد ما در مواجه با اصحاب پرونده باید یکسان باشد و رفتار ما با صاحبان جاه و مقام باید همان رفتاری باشد که نسبت به مردم عادی داریم و در این مرحله است که انسانیت و خداگرایی خود را ثابت می‌کنیم.

 

دادستان تهران اطاله دادرسی را از مشکلات دستگاه قضایی خواند و افزود این به معنای تضییع حقوق مردم است و ما باید نسبت به رسیدگی سریع این پرونده‌ها عزم جدی داشته باشیم.

 

دادستان تهران با بیان اینکه هر شکایت و مطلبی نباید در دادسرا مطرح شود گفت: درصد بالایی از شکایت‌های مطروحه در دادسرا مربوط به توهین و افترا است و بعد از مدتی که عصبانیت شاکی فروکش کرد؛ رضایت می‌دهد و منتهی به صدور قرار موقوفی تعقیب می‌شود که این پرونده‌ها طبق بخشنامه جدید رئیس قوه قضائیه باید به سمت شورای حل اختلاف هدایت شوند تا تمرکز قاضی بیشتر بر روی پرونده‌های مهم و تخصصی باشد.

 

القاصی با اشاره به نقش خطیر ضابطین در مأموریت های قضایی و ضرورت حمایت و پشتیبانی از آن‌ها تصریح کرد: ضابط باید تحت تعلیمات قاضی باشد و قضات باید در مواجه با ضابطین رویکرد کنترلی و نظارتی داشته باشند و عملکرد آن‌ها را به دقت رصد کنند.

 

وی در ادامه، بازرسی دادستان‌ها از کلانتری‌ها و برگزاری جلسات مکرر با سرکلانتران و پلیس تخصصی را در رفع مشکلات و هماهنگی فی‌ما‌بین دادسرا و نیروی انتظامی مؤثر خواند.

 

دادستان تهران کنترل و بازدید از وضعیت زندان‌ها را از دیگر وظایف دادستان‌ها عنوان کرد و افزود : پرونده‌هایی که متهم آن‌ها در بازداشت به سر می‌برد بسیار حساس و مهم هستند و باید سریعاً و بدون فوت وقت تعیین تکلیف شوند.

 

القاصی رسیدگی فوری به پرونده‌های اجرای احکام را ضروری دانست و افزود: قضات باید نسبت به پرونده‌های اجرای احکام ورود جدی داشته باشند و اکیپ‌های ویژه‌ای با هماهنگی کلانتری‌ها برای جلب و دستگیری متهمین اختصاص یابد.

 

دادستان تهران در بخشی از سخنان خود با اشاره به پرونده‌های جرائم خاص در حوزه امنیت اجتماعی افزود: برخورد با کسانی که باعث سلب آرامش در یک منطقه می‌شوند خط قرمز دادستانی است و قضات باید نسبت به رسیدگی و برخورد در جرائمی نظیر شرب خمر، چاقوکشی و کیف قاپی قاطع و سخت‌گیر باشند.

 

القاصی پیگیری حقوق عامه را از وظایف مدعی العموم دانست و افزود: در جایی که شاکی خصوص وجود ندارد ما باید نقش ناظر و رصد کننده را داشته باشیم و در خصوص حقوق عامه بخصوص تصرف اراضی ملی نباید منتظر شکایت سازمان‌های مربوطه باشیم. چه بسا فساد در همین سازمان‌ها اتفاق افتاده است و ما باید نسبت به پیگیری و احقاق حقوق عامه کوشا باشیم.


دادستان تهران در این جلسه ضمن معرفی غلامحسین چمن‌سرا به عنوان سرپرست جدید دادسرای ناحیه 5 (صادقیه) از زحمات و تلاش‌های علیرضا کارگر تقدیر و تشکر کرد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار