ترامپ: ۵.۱ تریلیون سرمایه‌گذاری از خاورمیانه جذب کرده‌ایم جزئیات آخرین وضعیت توافق آتش‌بس در غزه غریب‌آبادی: تحریم‌های یکجانبه ناقض حقوق بشر هستند اتحادیهٔ اروپا ۲۰۰ کشتی «ناوگان اشباح» روسیه را تحریم کرد زاخارووا: مسکو آماده برقراری تماس با کی یف رسانه عبری: حماس بهای آزادی الکساندر را از اسرائیل گرفت جزئیاتی عجیب از مکالمه تلفنی «ترامپ» و «پوتین»؛ اول تو قطع کن! عراقچی: روند برقراری رابطه با بحرین و مصر آغاز شده است اظهارات خصمانه وزیر کشور انگلیس علیه ایران کرملین: پوتین مذاکرات ایران و آمریکا را مثبت ارزیابی می‌کند طرح جدید آمریکا درباره آتش‌بس در غزه روایت «ترامپ» از رایزنی تلفنی با «پوتین»: مسکو و کی‌یف تماس‌های خود را در مورد آتش بس آغاز خواهند کرد پوتین: گفت‌و‌گو با ترامپ صریح و هدفمند بود بقائی: تصمیم‌گیری درباره دور بعدی مذاکرات در دست بررسی است فیلم / عراقچی: الحمدلله مشخص شد شهادت شهید رئیسی کار اسرائیل نبوده است

آمریکا هشدار سفر به «تمام مناطق جهان» صادر کرد

وزارت خارجه آمریکا با اشاره به افزایش تهدید به خشونت و افزایش تنش‌ها در نقاط مختلفی یک هشدار احتیاطی برای سفر به همه نقاط دنیا صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۱ - ۲۷ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 19
کد خبر: ۲۰۹۳۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه آمریکا با اشاره به افزایش تهدید به خشونت و افزایش تنش‌ها در نقاط مختلفی یک هشدار احتیاطی برای سفر به همه نقاط دنیا صادر کرد.

 

در بیانیه وزارت خارجه آمریکا از شهروندان خواسته شده به دلیل افزایش خشونت و تنش در نقاط مختلف در سراسر جهان بیشترین احتیاط را در سفرها انجام دهند.

 

در بیانیه وزارت خارجه آمریکا آمده است: «وزارت خارجه یک هشدار امنیتی احتیاطی در سراسر دنیا برای شهروندان آمریکا در خارج از کشور صادر می‌کند و از آنها می‌خواهد به دلیل احتمال خشونت و افزایش تنش‌ها در نقاط مختلف دنیا احتیاط بیشتری انجام دهند.»

 

در این بیانیه آمده است به دلیل افزایش تنش در نقاط مختلف در سراسر دنیا و افزایش احتمال وقوع حملات تروریستی، تظاهرات‌ها یا اقدامات خشن علیه شهروندان آمریکا وزارت خارجه به شهروندان در خارج از کشور توصیه می‌کند احتیاط بیشتری کنند.

 

این اعلانیه در شرایطی صادر شده که احساسات ضدآمریکایی در نقاط مختلف دنیا به دلیل حمایت‌های بی‌دریغ دولت این کشور از جنایت‌های رژیم اسرائیل شدت گرفته است.

 

جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا در سفر روز گذشته خود به فلسطین اشغالی گفت: «همه دنیا بدانند ما از اسرائیل حمایت می‌کنیم.»/ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار