رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

السودانی: آیا زمان پایان اشغالگری نرسیده است؟

السودانی: آیا زمان پایان اشغالگری نرسیده است؟ نخست‌وزیر عراق در نشست قاهره برای فلسطین، ضمن درخواست پایان اشغالگری صهیونیست‌ها و تاکید بر حقوق ملی فلسطینیان، تاکید کرد: آنچه امروز در غزه اتفاق می‌افتد غیرقابل قبول است و می‌تواند به منطقه و جهان کشیده شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۲۹ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 21
کد خبر: ۲۰۹۵۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، «محمدشیاع السودانی» نخست‌وزیر عراق امروز، شنبه ۲۱ اکتبر در اجلاس عربی صلح قاهره که در حمایت از فلسطین برگزار شده است، خواستار پایان اشغالگری رژیم صهیونیستی و بازگرداندن حثوق فلسطینیان شد.

 

طبق گزارش پایگاه اینترنتی شبکه «الجزیره»، السودانی گفت: آنچه امروز در غزه اتفاق می‌افتد غیرقابل قبول است؛ آیا زمان پایان دادن به این اشغالگری و اتمام درد و رنج مردم مبارز و استوار فلسطین فرا نرسیده است؟

 

نخست‌وزیر عراق افزود: درگیری در غزه ممکن است به گونه‌ای در منطقه گسترش یابد که منابع انرژی جهانی را تهدید کند؛ اگر به فریاد مردمی با حقوق مشروع گوش داده می‌شد، مسئله فلسطین به اینجا نمی‌رسید.

 

وی در ادامه تاکید کرد: عراق هرگونه جابجایی فلسطینی‌ها از نوار غزه و هرگونه درخواست برای آوارگی‌شان را به شدت رد می‌کند. ما خواستار آتش‌بس و گشایش گذرگاه‌های بشردوستانه در غزه هستیم؛ پس از آن برای تبادل اسرا و بازداشت‌شدگان تلاش می‌کنیم.

 

السودانی خاطرنشان کرد: هیچ کس حق کوتاه آمدن یا مصالحه از جانب مردم فلسطین را ندارد، آن‌ها در قضیه خودشان تصمیم‌گیرند.

 

نشست صلح قاهره با هدف بررسی تحولات و آینده فلسطین و بحث و تبادل نظر درباره جنگ فلسطینیان و رژیم صهیونیستی، امروز به میزبانی مصر آغاز شده است. ۳۱ کشور و ۳ سازمان بین‌المللی از جمله سران قطر، ترکیه، یونان، تشکیلات خودگردان فلسطین، امارات، بحرین، عربستان سعودی، کویت، عراق، ایتالیا، قبرس و دبیرکل سازمان ملل متحد در این نشست شرکت دارند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار