ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

تظاهرات هزاران اسپانیایی در حمایت از فلسطین

تظاهرات هزاران اسپانیایی در حمایت از فلسطین در ادامه موج گسترده برپایی تظاهرات در حمایت از فلسطین در سراسر جهان، ده‌ها هزار تظاهرکننده در محکومیت جنایتکاری رژیم صهیونیستی در غزه به خیابانهای شهر بارسلونای اسپانیا آمدند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۱ - ۳۰ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 22
کد خبر: ۲۰۹۶۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، نزدیک به ۷۰ هزار نفر عصر شنبه در مرکز شهر بارسلونا تجمع کرده و شعار «نسل کشی در فلسطین را متوقف کنید» سر دادند.

 

به نوشته پایگاه «کاتالان نیوز»، تظاهرکنندگان شهر بارسلونا از رهبران اتحادیه اروپا خواستند آتش‌بس فوری را در منطقه اعمال کرده و معامله‌های تسلیحاتی با رژیم صهیونیستی را متوقف کند.

 

طبق مانیفستی که بیش از 300 سازمان امضا کردند، معترضان همچنین درخواست کردند، کریدوری برای ارسال کمک بشردوستانه با هدف اجازه به ورود غذا و دارو به غزه ایجاد شود و از اتحادیه اروپا خواستند با تحریم رژیم صهیونیستی «به اشغالگری، استعمارگری و آپارتاید علیه فلسطینی‌ها پایان و اجازه به بازگشت هشت میلیون آواره فلسطینی دهد.»

 

اصلی ترین شعار راهپیمایان شهر بارسلونا، «فلسطین را آزاد کنید» و «اسرائیل را تحریم کنید» بود.

 

معترضان به هنگام ذکر نام اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا توسط سخنران تجمع در اعتراض به مواضع متفاوت او در قبال اوکراین و فلسطین، او را هو کردند.

 

حامیان فلسطین در شهر بارسلونا ضمن درخواست برای توقف جنگ در فلسطین، خواستار قطع روابط مقامات بین‌المللی، اروپایی، کشور اسپانیا و منطقه کاتالونیا با رژیم صهیونیستی شدند.

 

به نوشته پایگاه کاتالان نیوز، «نور تورلو»، یکی از سخنران‌های این تجمع گفت: «ما این داستان را که همه چیز در تاریخ هفتم اکتبر شروع شد رد می‌کنیم. کل مساله در15 مه 1948 شروع شد.»

 

او ادامه داد: «75 سال از شروع پاکسازی قومی تدریجی رهبری شده توسط اسرائیل در فلسطین می‌گذرد. باعث خجالت است که رهبران ما به توجیه این نسل‌کشی به اجرا در آمده توسط اسرائیل ادامه می‌دهند. ما به آپارتاید نه می‌گوییم.»

 

ده‌ها هزار نفر در سراسر جهان در کشورهای آسیایی، اروپایی و قاره آمریکا روز‌های جمعه و شنبه علیه بمباران غزه توسط رژیم صهیونیستی تظاهرات و با مردم فلسطین اعلام همبستگی کردند. منابع رسانه‌ای از تظاهرات انبوه حامیان فلسطین در شهرهای بریتانیا شامل «لندن» و «دوبلین» در حمایت از مردم فلسطین، برقراری آتش‌بس فوری و پایان اشغالگری خبر دادند./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار