اقدام حمید نوری در دادگاه برای حمایت از مردم فلسطین-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

اقدام حمید نوری در دادگاه برای حمایت از مردم فلسطین

حمید نوری در شانزدهمین دادگاه تجدید نظر خود، خواستار عدم برگزاری این جلسه دادگاه در اعتراض به جنایات رژیم صهیونیست و به احترام مردم مظلوم فلسطین شد که این خواسته با خنده های منافقین در جلسه دادگاه رد شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۶ - ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 18
کد خبر: ۲۰۹۱۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، دور جدید دادگاه تجدید نظر حمید نوری در سوئد از دوشنبه، ۱۷ مهر، آغاز شده و قرار است تا ۱۷ آبان ادامه داشته باشد.

 

امروز شانزدهمین جلسه دادگاه تجدید نظر حمید نوری در سوئد در حال برگزاری است، در ابتدای این جلسه حمید نوری به صورت مکتوب خواستار تعطیلی این جلسه دادگاه به احترام مردم مظلوم فلسطین و محکوم ساختن جنایات رژیم جنایتکار صهیونیست شد، نوری تقاضا کرد یکی از مترجمین درخواست او را ترجمه کرده و در دادگاه قرائت شود، اما این مطالبه او از سوی دادگاه پذیرفته نشد و رئیس دادگاه پیشنهاد کرد که درخواست حمید نوری در زمان تنفس دادگاه از سوی وکلای حمیدنوری مطرح و بررسی شود.

 

پس از بی توجهی به درخواست حمید نوری، او با صدای بلند بیان کرد: «حال من خوب نیست، آقای قاضی به بیمارستانی در غزه حمله شده و هزاران نفر کشته شدند، در اعتراض به این اتفاق و به احترام مردم مظلوم غزه این جلسه دادگاه را امروز تعطیل کنید و در یک روز دیگر برگزار شود.»

 

در پاسخ حمید نوری، رئیس دادگاه عنوان کرد: «من احساسات شما را درک می کنم اما همواره اتفاق های مختلف در دنیا رخ می دهد و ما باید این دادرسی را ادامه دهیم.»

 

منافقین حاضر در این جلسه دادگاه که شاکیان حمید نوری هستند، به این در خواست او خندیدند و ریاست دادگاه نیز اتفاقات در غزه را همچون دیگر حوادث در حال وقوع در دنیا دانست و از عدم برگزاری این جلسه دادگاه در اعتراض به جنایات رژیم صهیونیست خودداری کردند.

 

این در حالی است که شب گذشته شاهد حمله صهیونیست‌ها به بیمارستانی در غزه بودیم که براساس آخرین آمار یک هزار نفر بر اثر این حملات وحشیانه شهید و مجروح شده‌اند. دادگاه سوئد این جنایت را یک اتفاق عادی و معمول می داند و از طرف دیگر این دادگاه بر اساس یک اتفاق ثابت نشده در اوایل انقلاب اسلامی ایران (حدود چهل سال پیش) در حال برگزاری است!

 

مسعود نوری که در این جلسه دادگاه حضور دارد، طی مصاحبه ای در واکنش به خنده منافقین حاضر در جلسه دادگاه گفت: کسانی که در دادگاه آقای حمید نوری به کشتار فلسطینیان توسط رژیم صهیونیست خندیدند، همان کسانی هستند که سال ۶۷ در بیمارستان امام خمینی واقع در اسلام آباد غرب انجام داده بودند و این جنایت برای آن ها یک اقدام عادی است. جان مردم بی گناه برای این افراد اهمیتی ندارد.

 

به گزارش فارس، ۱۸ آبان سال ۱۳۹۸ حمید نوری در بدو ورود به سوئد با اتهامات واهی که گروهک تروریستی منافقین مطرح کردند، بازداشت و به سلول انفرادی منتقل شد و پس از حدود یک سال و ۸ ماه کیفرخوست را علیه او صادر کردند.

 

بر پایه شهادت اعضای گروهک تروریستی منافقین، کیفرخواست علیه حمید نوری صادر شده است؛ دادگاه حمید نوری در مرداد ۱۴۰۰ آغاز شد، اما چیزی که از ابتدا خانواده و وکلا را آزار می‌داد روند یک‌طرفه‌ای بود که دادگاه طی می‌کرد؛ کل دادگاه بر مبنای شهادت و ادله افرادی بود که در گذشته یا اکنون عضو این گروهک تروریستی بودند، با توجه به این مطلب خانواده و وکلای تسخیری که از سوی دادگاه برای حمید نوری انتخاب شده بودند، به این موضوع اعتراض کردند.

 

وکلای تسخیری در جریان دادگاه بدوی استدلال کردند با توجه به اینکه شهادت‌های ارائه شده همه از یک طرف است، روند عادلانه نیست و شهود حمید نوری نیز باید در دادگاه حاضر شوند، اما این امر در دادگاه بدوی تحقق پیدا نکرد.

 

روند دادگاه و دادرسی کاملا یک‌طرفه بوده و به طور مثال از ۹۲ جلسه محاکمه که در دادگاه بدوی برگزار شد تنها ۸ جلسه به حمید نوری اختصاص داده شد و حتی در این جلسات نیز به وی اجازه دفاع داده نشد، به وی گفتند که تنها اجازه صحبت درباره مسائل غیرحقوقی را دارد و مسائل حقوقی را باید وکلای او اعلام کنند که این امر بسیار عجیب است؛ به یک طرف در دادگاه فرصتی را می‌دهند، اما می‌گونید که تنها باید جواب سوالات را بدهد و به او اجازه دفاع از خود در برابر اتهامات وارد شده از سوی ۴۸ نفر را نمی‌دهند.

 

در ۲۳ تیرماه ۱۴۰۱ حکم صادر می‌شود و دادگاه اشد مجازات یعنی حبس ابد را برای حمید نوری در نظر می‌گیرد؛ پس از این اشکالات بسیار دیگری بر روند دادرسی وارد است؛ مانند نگهداری او در زندان برای نزدیک به ۴ سال، عدم دسترسی به پزشک و چشم پزشک، هم سلول کردن حمید نوری در یک سلول انفرادی با یک بیمار روانی که موجب آزار و اذیت فراوان حمید نوری می‌شود، عدم دسترسی به لایحه‌ها و مدارک مورد نیاز برای دفاع در دادگاه، ضبط وسایل و ادعای اینکه مدارک مربوط به حمید نوری گم شده است، تا ۲۵ ماه حمید نوری امکان ملاقات نداشت، در یک و نیم سال اول بازداشت، حمید نوری تنها یک بار و آن هم چند دقیقه اجازه صحبت با همسر خود را داشت، هیچ دسترسی در یک و نیم سال نخست به او داده نشد، در ۸ ماه نخست هیچ خبی درباره او به خانواده داده نشد.

 

همه این موارد نشان از یک روند بسیار غیرحقوقی و نادرست در جریان محاکمه حمید نوری در سوئد است. محاکمه حمید نوری اکنون در مرحله تجدید نظر قرار دارد./ فارس

ارسال نظر