برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت

روایت مطهری از پیشنهاد ویژه مکرون به روحانی

روایت مطهری از پیشنهاد ویژه مکرون به روحانی نماینده مردم تهران جزییاتی از طرح پشنهادی رئیس جمهور فرانسه برای توقف اجرای گام سوم برجامی ایران را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۸ - ۱۰ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 01
کد خبر: ۲۰۹۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، علی مطهری نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر با اشاره به اعلام ایران درباره اجرایی کردن گام سوم کاهش تعهدات برجامی در روز ۱۶ شهریور، گفت: مکرون طرحی را ارائه کرده که این اقدام ایران بستگی دارد که آیا بر روی این طرح به توافق برسند یا خیر.

 

 او ادامه داد: اگر این طرح به نفع ایران باشد، می‌توان گام سوم را فعلا برنداشت، اما در صورت عدم تأمین خواسته‌های کشورمان قاعدتا باید گام سوم برداشته شود.

 

 

مطهری همچنین درباره پیشنهاد پرداخت ۱۵ میلیارد دلار خط اعتباری از سوی رئیس جمهور فرانسه هم اظهار کرد: این موضوع کمک بزرگی است، در حقیقت این مبلغ به عنوان پیش خرید نفت پرداخت می‌شود و کمک بلاعوض و وام نیست.

 

نماینده مردم تهران تأکید کرد: ظاهرا بر اساس شنیده‌ها قرار است این مبلغ در سه مرحله پرداخت شود تا فعلا جمهوری اسلامی ایران گام سوم خود را اجرا نکند و احتمالا از گام اول و دوم خود هم به جایگاه اولیه در برجام بازگردد.

 


او با بیان اینکه گام سوم خروج از برجام نیست، اظهار کرد: اما من اطلاع کافی ندارم که گام سوم شامل چه اقداماتی می‌شود، طرح مکرون ظاهرا برای ایران خوب است و بر اساس گفته‌ها این پیش خرید نفت می‌تواند کمکی برای مردم باشد.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار