ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد غریب‌آبادی: شایعات درباره مذاکرات محرمانه ایران و آژانس صحت ندارد بیانیه وزارت امور خارجه درباره قطعنامه شورای امنیت مرتبط با غزه بن سلمان: برای ایران مفید است که با ایالات متحده به توافق برسد غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود

اسرائیلی‌ها خطاب به حماس: نتانیاهو را بگیرید، فرزندانمان را آزاد کنید

خانواده‌های اسرای اسرائیلی در تظاهرات شب گذشته علیه نتانیاهو، از جنبش حماس خواستند که فرزندانشان را در ازای به اسارت گرفتن نتانیاهو، آزاد کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۶ - ۳۰ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 22
کد خبر: ۲۰۹۷۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، شب گذشته (شنبه، ۲۱ اکتبر) هزاران نفر در تل‌آویو طی تظاهراتی اعتراض آمیز، خواستار استعفای نخست وزیر رژیم صهیونیستی و توافقی برای آزادسازی اسرای اسرائیلی در غزه شدند.

 

یکی از شعارهایی که حاضران در این تظاهرات سر می‌دادند، خطاب به حماس بود که طی آن، تظاهرات‌کنندگان فریاد می‌زدند: «نتانیاهو را بگیرید و فرزندانمان را به ما برگردانید!».

 

شب گذشته تل‌آویو شاهد تظاهرات هزاران نفری علیه نتانیاهو بود. نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که به بهانه آغاز جنگی تمام عیار و خونین علیه غزه، تصور می‌کرد از شر تظاهرات‌ها علیه خود و کابینه‌اش راحت شده است و گواه آن، عدم برگزاری تظاهرات علیه او در هفته پیش بود، شب گذشته بار دیگر شاهد به خیابان آمدن اسرائیلی‌ها در تل‌آویو بود که این‌بار وی را مسؤول به اسارت گرفته شدن شمار زیادی از صهیونیست‌ها و کشته و زخمی شدن آن‌ها در جریان عملیات طوفان الاقصی می‌دانند.

 

رویترز پیشتر نوشته بود که اسرائیلی‌ها کابینه نتانیاهو را مقصر حمله حماس و شروع جنگ غزه می‌دانند. روزنامه صهیونیستی «معاریو» نیز روز جمعه (۲۰ اکتبر) با انتشار آخرین نظرسنجی در سرزمین‌های اشغالی نوشت: ۸۰ درصد اسرائیلی‌ها نتانیاهو را مسئول شکست و کشته‌های حمله از نوار غزه می‌دانند.

 

صبح روز هفتم اکتبر جاری بود که حماس و گروه‌های فلسطینی در غزه، عملیات طوفان الاقصی را در پاسخ به تجاوزهای رژیم صهیونیستی و شهرک‌نشینان صهیونیست در حق مردم فلسطین و دارایی‌ها و مقدسات آ‌ن‌ها بویژه مسجدالاقصی در قدس شرقی آغاز کردند. حمله‌ای که موجب تلفات بسیاری در صفوف صهیونیست‌ها شد و بیش از ۲۰۰ صهیونیست نیز به اسارت مقاومت درآمد.

 

در مقابل، ارتش رژیم صهیونیستی نیز حملات خونین و وحشیانه خود به نوار غزه را آغاز کرد و موجب شهادت هزاران فلسطینی و مجروحیت هزاران نفر دیگر و آوارگی آن‌ها شد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار