دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

جمهوری‌خواهان از بایدن خواستند دیوار مرزی را گسترش دهد

گروهی از جمهوری‌خواهان سنا در نامه‌ای از رئیس جمهور آمریکا خواسته‌اند تا دیوار مرزی در امتداد مرز ایالات متحده و مکزیک را به منظور مقابله با مهاجرت‌های غیرقانونی گسترش دهد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۳ - ۳۰ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 22
کد خبر: ۲۰۹۷۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ چند نماینده جمهوری‌خواه مجلس سنا از جو بایدن خواسته‌اند تا هر چه سریع‌تر ساخت دیوار مرزی میان ایالات متحده و مکزیک را پیش ببرد.

این درخواست از سوی نمایندگان جمهوری خواه تنها چند هفته پس از آن مطرح می‌شود که دولت بایدن اعلام کرد قصد دارد دیوار مرزی ساخته شده از دوران ترامپ را برای اصلاح سیاست‌های مهاجرتی تکمیل کند.

به گزارش «هیل»، این نمایندگان جمهوری‌خواه به رهبری سناتور «مارکو روبیو» سناتور ایالت فلوریدا در نامه‌ای که به بایدن ارسال کرده‌اند از وی خواسته‌اند تا درخواست کمک‌های مالی تکمیلی را که در ماه اوت به کنگره ارسال کرده بود برای گنجاندن منابع بیشتر جهت ساخت و ساز دیوار مرزی مجددا ارسال کند.

این نمایندگان در این نامه نوشتند: «تصمیم دولت شما برای ادامه ساخت و ساز دیوار مرزی پیشنهاد شده از دوران دونالد ترامپ گامی مهم در مباررزه با نرخ بالای ورود مهاجران غیرقانونی به آمریکاست». این ۱۳ نماینده جمهوری‌خواه در این نامه از بایدن خواسته‌اند تا اقدامات بیشتری برای مقابله با ورود مهاجران غیرقانونی به آمریکا انجام دهد.

دولت بایدن اوایل ماه جاری اعلام کرد قصد دارد امکان ساخت و ساز دیوار مرزی در تگزاس را فراهم آورد. این تغییر موضع بایدن بسیاری از متحدانش و آن گروه از دموکرات‌هایی که مخالف ساخت دیوار مرزی پیشنهاد شده از سوی رئیس جمهور سابق آمریکا بودند و حتی آن را محکوم می‌کردند، عمیقا شوکه کرد.

بایدن استدلال کرده که دستش برای ساخت دیوار مرزی مورد نظر بسته بوده است. اکنون جمهوری خواهان مجلس سنا امیدوار هستند بایدن برای گسترش ساخت این دیوار، بودجه بیشتری را از کنگره درخواست کند. آن‌ها گفته‌اند درخواست دولت بایدن که شامل میلیون‌ها دلار کمک به اوکراین و مدیریت مسائل مرزی بوده، منابع مالی بسیار کمی را برای ساخت دیوار مرزی و مکزیک در نظر گرفته است. این در حالی است که وزیر خارجه آمریکا بار‌ها از اراده دولت بایدن برای ساخت این دیوار صحبت کرده است.

در این نامه از بایدن خواسته شده تا اقدامات بیشتری برای تکمیل دیوار مرزی انجام دهد و از او خواسته شده تا درخواست کمک مالی در تاریخ اوت سال ۲۰۲۳ را لغو و مجددا آن را به کنگره ارسال کند تا به طور خاص درخواست منابع اضافی دیگری را برای تداوم این ساخت و ساز در این درخواست بگنجاند.

بر اساس پیشنهادات فعلی ساخت دیوار مرزی به طول ۲۰ مایل ادامه پیدا خواهد کرد؛ با این حال، به اعتقاد جمهوری‌خواهان اقدامات بیشتری برای جلوگیری از مهاجرت غیرقانونی اتباع خارجی به داخل آمریکا نیاز است. به ادعای این گروه از نمایندگان ساخت دیوار مرزی برای ایجاد امنیت جوامع آمریکایی امری بسیار مهم و ضروری است. / فارس

ارسال نظر