دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

افزایش کسری بودجه آمریکا با کمک به اوکراین

خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد که کسری بودجه این کشور در سال جاری به دلیل کمک به اوکراین دو برابر شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۳ - ۳۰ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 22
کد خبر: ۲۰۹۶۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، گزارش جدید وزارت خزانه داری آمریکا نشان می‌دهد که کسری بودجه فدرال واشنگتن در آخر سال مالیِ جاری دو برابر شد، زیرا دولت «جو بایدن» علیرغم کاهش درآمد مالیاتی، به افزایش هزینه‌ها ادامه داده است.

 

وزارت خزانه‌داری روز جمعه اعلام کرد که هزینه‌های دولت بیش از دریافت‌های مالیاتی در سال مالی ۲۰۲۳ به ۱.۷ تریلیون دلار رسید، در حالی که در ۱۲ ماه گذشته ۱.۳۷ تریلیون دلار بود. البته در سال ۲۰۲۲ که دولت بایدن در تلاش برای لغو بدهی‌های وام‌های دانشجویی بود، این رقم بسیار بالاتر بود.

 

با احتساب هزینه‌های فرضی و سود حاصل از برنامه وام، کسری بودجه در سال مالی ۲۰۲۳ از کمتر از یک تریلیون دلار در سال گذشته به حدود ۲ تریلیون دلار افزایش یافت. بدهی دولت آمریکا امسال به ۳۳.۶ تریلیون دلار رسیده است که از زمان روی کار آمدن بایدن در ژانویه ۲۰۲۱ نزدیک به ۶ تریلیون دلار افزایش یافته است.

 

«مایا مک گینیاس» رئیس کمیته بودجه فدرال، گفت: «ما ملتی معتاد به بدهی هستیم. با رشد اقتصادی و رسیدن بیکاری به پایین‌ترین سطح تاریخی، اکنون باید کسری بودجه خود را کاهش دهیم. در عوض، ما اکنون با چشم‌انداز پرداخت بیشتر برای تأمین مالی بدهی‌هایی که قبلاً متحمل شده بودیم، روبه‌رو هستیم، چه رسد به تریلیون‌ها دلاری که پیش‌بینی می‌شود در دهه آینده وام بگیریم.»

 

قانونگذاران آمریکایی قبلاً کمک ۱۱۳ میلیارد دلاری به اوکراین را تصویب کردند، اما جمهوری خواهان مجلس نمایندگان به طور فزاینده‌ای از طولانی شدن درگیری کناره‌گیری می‌کنند. برخی از جمهویخواهان می‌گویند اوایل این ماه «کوین مک‌کارتی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا، پس از آنکه به بایدن قول لایحه کمک به اوکراین را داد، از این سمت خود برکنار شد و این اولین کنار گذاشته شدن در تاریخ کنگره آمریکا بود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر