المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود

مرگ ۶۰ زندانی بی‌پناه در بمباران هوایی سعودی

جنگنده‌های ائتلاف به رهبری سعودی در بمباران یک زندان، دست کم موجب مرگ ۶۰ تن شدند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۰ - ۱۰ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 01
کد خبر: ۲۰۹۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سکوت جامعه جهانی و حمایت صریح دولت دونالد از تجاوز چهار ساله رژیم سعودی بر علیه ملت مظاوم یمن موجب شده تا روزانه شاهد اخبار ناگواری از وقوع رخدادهای دهشتناک در این کشور فقیر باشیم.

 

در آخرین جنایت صورت پذیرفته، جنگنده‌های رژیم سعودی، زندانی را در شهر ذمار که پیشتر توسط صلیب سرخ جهانی مورد بازدید قرار گرفته و ثبت شده بود را هدف حملات وحشیانه خود قرار داده و دست کم شصت تن را به کام مرگ کشاندند.

 

ائتلاف تحت رهبری عربستان حمله هوایی به مواضع نظامی انصارالله را تائید کرده است. به گفته این ائتلاف در حمله هوایی به مواضع حوثی‌ها انبار پهپادها و موشک های این گروه تخریب شده است.

 

این درحالی است که سخنگوی وزارت بهداشت انصارالله به تلویزیون المسیره متعلق به این گروه گفت تاکنون ۶۰ جسد از زیر آوار زندان ذمار خارج شده است. به گفته وی احتمال افزایش تلفات وجود دارد.

 

شاهدان عینی در ذمار از شش حمله هوایی به ساختمان زندان این شهر سخن گفته اند. تاکنون هیچ منبع مستقلی آمار کشته شدگان حمله به زندان ذمار را تائید نکرده است.

 

صلیب سرخ جهانی ضمن ابراز نگرانی نسبت به این حمله اقدام به اعزام نیروهای امدادی و همچنین ارسال صدها کیسه حمل جنازه به این منطقه کرده است.

 

سخنگوی وزارت خارجه ایران هم ضمن محکوم کردن این حمله گفته است که "این بازداشتگاه مورد شناسایی صلیب سرخ قرارگرفته بود و نمایندگان آن چندین باراز این مکان بازدید کردند."

 

گروه های مدافع حقوق بشر تاکنون به دفعات از ائتلاف تحت رهبری عربستان به دلیل کشتار غیرنظامیان در جریان حملاتش به مواضع انصارالله انتقاد کرده اند.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار