سفر ابو محمد جولانی به جمهوری آذربایجان شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم بازداشت نظامیان بخش پدافند هوایی اسرائیل به اتهامات جنسی عراقچی با محمد بن سلمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد

نروژ: وضعیت در نوار غزه وحشتناک است

وزیر خارجه نروژ روز دوشنبه در مصاحبه‌ای هشدار داد که وضعیت در نوار غزه وحشتناک بوده و تعداد زیادی از مردم برای دسترسی به کمک‌ها با مشکل مواجه هستند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۴ - ۰۱ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 23
کد خبر: ۲۰۹۹۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «اسپن بارث ایده» وزیر خارجه نروژ گفت روز گذشته ۲۰ کامیون کمک‌های بشردوستانه وارد غزه شده، اما این در مقایسه با نیاز‌های غیرنظامیان در این باریکه کم است.

وی که با شبکه خبری الجزیره مصاحبه می‌کرد، افزود: «من نگرانی عمیق خود را در مورد وضعیت غزه ابراز می‌کنم و باید کشتار را متوقف کنیم».

بارث ایده گفت: «باید پس از توقف جنگ، در راستای رسیدن به راه حل دو دولت میان اسرائیل و فلسطین تلاش کنیم».

وزیر خارجه نروژ هشدار داد: «وضعیت در نوار غزه وحشتناک بوده و تعداد زیادی از مردم برای دسترسی به کمک‌ها با مشکل مواجه هستند».

از سوی دیگر بر اساس پیش‌نویس متن نشست سران اتحادیه اروپا، رهبران این اتحادیه این هفته خواستار «وقفه بشردوستانه» در جنگ میان رژیم صهیونیستی و نیرو‌های مقاومت فلسطین خواهند شد تا کمک‌ها به ساکنان غزه برسد.

به گزارش رویترز، مقام‌های اتحادیه اروپا گفتند این متن ممکن است قبل از نشست ۲۶-۲۷ اکتبر (چهارم و پنجم آبان) سران اتحادیه اروپا تغییر کند. طبق این گزارش، برخی کشور‌های عضو درباره درخواست آتش‌بس یا توقف درگیری‌ها ابراز نگرانی کرده و گفته‌اند می‌تواند به عنوان محدود کردن «حق دفاع» رژیم صهیونیستی تلقی شود.

اتحادیه اروپا از محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان غزه امتناع کرده و آن را «حق دفاع» صهیونیست‌ها از خود خوانده است. / فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار