بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

انفجار مهیب میدان نفتی تحت اشغال آمریکایی‌ها در دیرالزور

منابع رسانه‌ای از وقوع انفجار در میدان نفتی «العمر» در شرق دیرالزور که در اشغال نیرو‌های آمریکایی است، خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۸ - ۰۲ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 24
کد خبر: ۲۱۰۰۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ المیادین گزارش داد: این میدان نفتی در حومه شرقی دیرالزور در شرق سوریه قرار دارد.

بر پایه این گزارش، تاکنون علت وقوع انفجار مشخص نشده است.

سوریه نیز حمله به نیرو‌های آمریکایی در میدان العمر و الشدادی در حومه جنوبی الحکسه در شرق سوریه را تأیید کرد و افزود که این حمله با پهپاد صورت گرفته است.

این دومین حمله در چند ساعت اخیر به این میدان نفتی است که مقر نظامیان آمریکایی در شرق سوریه است.

عصر امروز دوشنبه نیز میدان نفتی العمر که محل استقرار نظامیان موسوم به ائتلاف بین المللی ضد داعش به سرکردگی آمریکا هستند، هدف حمله پهپادی قرار گرفت که مقاومت اسلامی عراق مسؤولیت این حملات را بر عهده گرفت.

پیش از آن نیز پایگاه آمریکایی التنف و الرکبان در سوریه توسط مقاومت اسلامی عراق هدف حمله پهپادی قرار گرفته بود.

مقاومت اسلامی عراق بعد از ظهر امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد: رزمندگان مقاومت اسلامی صبح امروز با دو پهپاد به دو پایگاه آمریکایی التنف و الرکبان حمله کردند که اهداف خود را به طور دقیق هدف قرار داده اند.

پیشتر خبرگزاری المعلومه عراق به نقل از یک منبع آگاه امنیتی عراقی جزئیاتی از حملات موشکی و پهپادی مقاومت اسلامی عراق به پایگاه عین الاسد را فاش کرد که بر اساس آن، سه نفر از آمریکایی‌ها کشته و ۶ نفر دیگر از آن‌ها مجروح شده اند.

در نتیجه سه حمله به پایگاه عین الاسد طی دو روز گذشته، تلفات انسانی در میان نیرو‌های اشغالگر آمریکایی ثبت شده و در نتیجه سه حمله پهپادی و موشکی نیرو‌های مقاومت اسلامی عراق به پایگاه هوایی عین الاسد در منطقه «البغدادی» در منطقه «هیت» در استان غرب الانبار عراق، یک پیمانکار خارجی و ۲ نفر از نظامیان آمریکایی کشته و ۶ نظامی دیگر آمریکایی زخمی شدند.

مقاومت اسلامی عراق به دنبال بمباران بیمارستان المعمدانی غزه توسط رژیم صهیونیستی، به آمریکا هشدار داد که از این پس حملات علیه پایگاه‌های آمریکایی در خاک عراق آغاز می‌شود. / ایرنا

ارسال نظر