راه اندازی «اقتصاد دیجیتالی» در دانشگاه امیرکبیر-راهبرد معاصر
بیمار ایدزی با مصرف دارو، هم می‌تواند ازدواج کند و هم بچه‌دار شود «ایلان ماسک» تصویر ماهواره‌بر ایرانی را منتشر کرد + عکس جزییات غربالگری سلامت روان دانش‌آموزان متوسطه بارش برف و باران از روز یکشنبه آغاز می‌شود راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند

راه اندازی «اقتصاد دیجیتالی» در دانشگاه امیرکبیر

رئیس دانشگاه امیرکبیر از راه اندازی اقتصاد دیجیتالی و کاربردی در این دانشگاه خبر داد و گفت: در نظر داریم این طرح را در مدرسه کسب و کار به سرانجام برسانیم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۹ - ۱۰ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 01
کد خبر: ۲۱۰۰۳

به گزارش راهبرد معاصر ،‌ احمد معتمدی رئیس دانشگاه امیرکبیر با اشاره به برنامه این دانشگاه در راستای گسترس فعالیت‌های نوآور اظهار داشت: در برج نوآوری ابن سینا، بیش از 150 شرکت دانش بنیان و مراکز رشد فعال هستند که در طول 4-5 سال گذشته این ظرفیت از 15 واحد به این میزان افزایش یافته است.

 

رئیس دانشگاه امیرکبیر از 2 برابر شدن واحدها و شرکت‌های فعال در برج نوآوری ابن سینا در یکسال آینده خبر داد و گفت: در حال حاضر تقاضا برای فعالیت از سوی شرکت ها و مراکز رشد بسیار بالاست.

 

معتمدی با بیان این مطلب که این شرکت ها در حوزه‌های مهندسی، علوم پایه و حوزه های مربوط به مدیریت فعالیت می کنند، خاطرنشان کرد: امیدواریم امسال با کمک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت علوم، این فعالیت‌ها را به داخل دانشکده‌ها هدایت کنیم.

 

وی در ادامه به برنامه دیگر دانشگاه در حوزه اقتصاد اشاره کرد و گفت: در این حوزه به دنبال راه اندازی اقتصاد دیجیتالی و کاربردی هستیم که این اقدام در مدرسه کسب و کار دانشگاه به سرانجام خواهد رسید.

 

رئیس دانشگاه امیرکبیر اضافه کرد: هدف این است که در حوزه اقتصاد بیشتر به سمت کارهای کاربردی برویم و از مباحث نظری فاصله بگیریم.

اقتصاد دیجیتالی عبارتست از شبکه ای جهانی از اقتصاد و فعالیتهای اجتماعی که از طریق فناوری اطلاعات و ارتباطات مانند اینترنت، موبایل و شبکه ها امکانپذیر شده است.

منبع : فارس

ارسال نظر