سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

راه اندازی «اقتصاد دیجیتالی» در دانشگاه امیرکبیر

رئیس دانشگاه امیرکبیر از راه اندازی اقتصاد دیجیتالی و کاربردی در این دانشگاه خبر داد و گفت: در نظر داریم این طرح را در مدرسه کسب و کار به سرانجام برسانیم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۹ - ۱۰ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 01
کد خبر: ۲۱۰۰۳

به گزارش راهبرد معاصر ،‌ احمد معتمدی رئیس دانشگاه امیرکبیر با اشاره به برنامه این دانشگاه در راستای گسترس فعالیت‌های نوآور اظهار داشت: در برج نوآوری ابن سینا، بیش از 150 شرکت دانش بنیان و مراکز رشد فعال هستند که در طول 4-5 سال گذشته این ظرفیت از 15 واحد به این میزان افزایش یافته است.

 

رئیس دانشگاه امیرکبیر از 2 برابر شدن واحدها و شرکت‌های فعال در برج نوآوری ابن سینا در یکسال آینده خبر داد و گفت: در حال حاضر تقاضا برای فعالیت از سوی شرکت ها و مراکز رشد بسیار بالاست.

 

معتمدی با بیان این مطلب که این شرکت ها در حوزه‌های مهندسی، علوم پایه و حوزه های مربوط به مدیریت فعالیت می کنند، خاطرنشان کرد: امیدواریم امسال با کمک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت علوم، این فعالیت‌ها را به داخل دانشکده‌ها هدایت کنیم.

 

وی در ادامه به برنامه دیگر دانشگاه در حوزه اقتصاد اشاره کرد و گفت: در این حوزه به دنبال راه اندازی اقتصاد دیجیتالی و کاربردی هستیم که این اقدام در مدرسه کسب و کار دانشگاه به سرانجام خواهد رسید.

 

رئیس دانشگاه امیرکبیر اضافه کرد: هدف این است که در حوزه اقتصاد بیشتر به سمت کارهای کاربردی برویم و از مباحث نظری فاصله بگیریم.

اقتصاد دیجیتالی عبارتست از شبکه ای جهانی از اقتصاد و فعالیتهای اجتماعی که از طریق فناوری اطلاعات و ارتباطات مانند اینترنت، موبایل و شبکه ها امکانپذیر شده است.

منبع : فارس

ارسال نظر