روسیه طرح پیشنهادی اروپا برای صلح اوکراین را نپذیرفت پیام وزیر خارجه عمان در خصوص دیدار با عراقچی نخست‌وزیر کانادا: جهان بدون آمریکا هم دوام می‌آورد زلنسکی در واکنش به اظهارات رئیس جمهور آمریکا: از ترامپ سپاسگزاریم! هیثم علی طباطبایی که بود؟ النجباء: اسرائیل را مسئول تشدید تنش و پیامد‌های خطرناک آن می‌دانیم حزب الله شهادت هیثم علی طباطبایی، فرمانده ارشد خود را تائید کرد + عکس  ترامپ: رهبران اوکراین در قبال تلاش‌های ما نمک‌نشناسی می‌کنند واشنگتن: مذاکرات ژنو درباره صلح اوکراین پیشرفت خوبی داشته است ترامپ: اخوان‌المسلمین را سازمان تروریستی اعلام می‌کنیم کی‌یف: طرح صلح ترامپ برای اوکراین در مرحله نهایی تصویب است رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در مسقط حمله هوایی اسرائیل به ضاحیه بیروت ۵ شهید و ۲۰ مجروح برجای گذاشت واکنش سفارت ایران به حمله اسرائیل به ضاحیه جنوبی بیروت دیدار نائب‌رئیس جریان حکمت ملی عراق با وزیر امور خارجه

تشدید حملات به پایگاه‌های آمریکا در سوریه

مقاومت اسلامی عراق که طی روزهای گذشته حملات ادامه دار خود به پایگاه‌های واشنگتن را آغاز کرده ، پایگاه «حقل العمر» و «الشدادی» در سوریه را هدف قرار داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۶ - ۰۲ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 24
کد خبر: ۲۱۰۰۸۸

به گزارش راهبرد معاصر. منابع رسانه‌ای از تداوم حملات به پایگاه‌های آمریکایی در سوریه خبر دادند.

 

به گزارش المنار، در حمله جدید به پایگاه‌های آمریکا در سوریه، پایگاه آمریکایی در میدان نفتی العمر در استان دیرالزور واقع در شرق سوریه و پایگاه الشدادی در شمال شرق این کشور هدف حملات پهپادی قرار گرفته است.

 

مقاومت اسلامی عراق با صدور بیانیه‌ای مسئولیت حمله به پایگاه‌های آمریکایی در سوریه را بر عهده گرفته و اعلام کرد با چند پهپاد دو پایگاه مذکور واشنگتن در شمال و شمال شرق سوریه را هدف قرار داده و تلفات مستقیم به آمریکایی‌ها وارد کرد.

 

پیش از آن نیز دیروز دوشنبه ساعاتی قبل از حمله به این دو پایگاه آمریکایی، مقاومت اسلامی عراق از حمله به پایگاه المالکیه در شمال شرق سوریه که پایگاه نظامیان ایالات متحده است خبر داده و اعلام کرده بود که این پایگاه آمریکایی را با یک فروند پهپاد به شکل دقیق هدف قرار داده است.

 

طی روزهای گذشته حملات موشکی و پهپادی به پایگاه‌های آمریکایی در سوریه و عراق بعد از افزایش جنایات اشغالگران علیه غیرنظامیان غزه، آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

 

مقاومت اسلامی عراق که مسئولیت حملات جدید به پایگاه‌های آمریکا در سوریه را بر عهده گرفته طی چند روز گذشته چندین بار پایگاه‌های واشنگتن از جمله عین الاسد و پایگاه حریر در عراق را مورد هدف قرار داده است.

 

«جعفر الحسینی» سخنگوی گردان‌های حزب‌الله عراق اعلام کرد که مقاومت عراق در کنار مقاومت فلسطین قرار دارد و به حمله به پایگاه‌های آمریکا ادامه می‌دهد./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار