عراقچی: مسائل منطقه ایجاب می‌کند تا با ترکیه مشورت نزدیک داشته باشیم دستیار رهبری: دشمن آرزوهای واهی برای تقابل با موقعیت راهبردی ایران دارد دولت پیگیر وضعیت زنان بازداشت شده در اعتراضات واکنش قالیباف به اقدام سیاسی اروپا علیه سپاه تبعات تروریستی اعلام‌کردن سپاه مستقیماً متوجه اروپا است اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست

سرلشکر باقری: نظارت میدانی فرمانده را با واقعیات صحنه آشنا می‌کند

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه اشراف به‌تنهایی قادر به پاسخگویی بر نظارت و کنترل دستورات و تدابیر نیروهای مسلح نیست، خطاب به فرماندهان تاکید کرد: نظارت میدانی بازوی مکملی است که فرمانده را با واقعیات صحنه و با کاستی‌های سازمانی و با آنچه که باید انجام بدهد، آشنا می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۳ - ۰۲ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 24
کد خبر: ۲۱۰۱۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، سرلشکر پاسدار «محمد باقری» رئیس ستاد کل نیروهای مسلح صبح امروز (سه‌شنبه) در چهاردهمین جشنواره مالک اشتر نیرو‌های مسلح که با حضور جمعی از فرماندهان عالی‌رتبه نظامی در ستاد کل نیروهای مسلح برگزار شد، میلاد با سعادت حضرت امام حسن عسکری (ع) را تبریک گفت.

 

وی در ادامه افزود: جشنواره مالک اشتر با هدف توسعه فرهنگ شایسته‌سالاری از طریق معرفی سازمان‌ها، نیروها، فرماندهان و مدیران موفق‌تر و الگونمایی برای رشد و تعالی سازمانی و فردی در نیروهای مسلح و در راستای تحقق تدابیر فرماندهی معظم کل قوا مبنی بر رشد و تعالی فرماندهان و مدیران و کادرسازی در مجموعه نیروهای مسلح همه ساله در نیروهای مسلح برگزار می‌شود.

 

سرلشکر باقری در ادامه ضمن قدردانی از منتخبین این دوره از جشنواره، تاکید کرد: فرآیند شناسایی رده‌ها، فرماندهان و مدیران موفق توسط اشراف کلی فرماندهی معظّم کل قوا صورت می گیرد. اشراف یک فناوری و هنر راهبردی فوق‌العاده ارزشمند و استثنایی است که به ابتکار فرمانده معظم کل قوا راه‌اندازی شده است.

 

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، توجه به تقویت و رشد تعالی نیروی انسانی به‌عنوان رکن اساسی در نیروهای مسلح را از راهبردهای مهم و مورد تاکید فرمانده معظم کل قوا دانست.

 

سرلشکر باقری با بیان اینکه نامگذاری این جشنواره به نام مالک اشتر، شخصیت خودساخته و یار بصیر شجاع امیر المومنین علی (ع) مسئولیت فرماندهان و مدیران نیروهای مسلح در الگوگیری از این فرمانده بزرگ و فداکار را سنگین‌تر می‌کند، گفت: در دیداری که سال ۹۷ منتخبین جشنواره و فرماندهان نیروهای مسلح با فرمانده معظم کل قوا داشتند؛ معظم‌له در این دیدار فرمودند: مالک اشتر در بصیرت، صراط مستقیم، عزم راسخ، احساس مسئولیت، آمادگی، مجاهدت، شجاعت و قدرت فرماندهی و در عین حال در معنویت، عبادت، تقوا و تواضع برجسته و الگو بودند؛ لذا فرماندهان نیروهای مسلح نیز بیش از دیگران باید این حالات و روحیات را در خود تقویت کنند.» برهمین اساس ما در نیروهای مسلح باید بر نفس و عملکرد خود نگاه دقیق و نقادانه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم چنین ویژگی‌هایی را در خود تقویت کنیم.

 

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در ادامه با بیان اینکه اشراف به تنهایی قادر به پاسخگویی بر نظارت و کنترل دستورات و تدابیر نیروهای مسلح نیست، تاکید کرد: بازوی دیگر اشراف، نظارت میدانی و حضور فرماندهان نیروهای مسلح در صحنه است و بحمدلله این رویکرد در تمام ارکان نیروهای مسلح وجود دارد. نظارت میدانی بازوی مکملی است که فرمانده را با واقعیات صحنه و با کاستی‌های سازمانی و با آنچه که باید انجام بدهد، آشنا می‌کند تا دستورات و تدابیر را به درستی به پیش ببرد.

 

سرلشکر باقری با بیان اینکه ستاد کل نیروهای مسلح علاوه بر نظارت‌های مکرر و متعدد، نگاه جامعی در بازدید‌ها و نظارت‌های استانی دارد، گفت: فرمانده معظم کل قوا از اشراف فرماندهی، انتظارات فراوانی دارند؛ اطمینان دارم دبیران و مدیران اشراف نگاه تحولی به این تدبیر دارند./ فارس

ارسال نظر