ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

روسیه: سیاست‌های مخرب آمریکا عامل بحران خاورمیانه است

روسیه: سیاست‌های مخرب آمریکا عامل بحران خاورمیانه است نماینده دائم روسیه در سازمان ملل تاکید کرد، مسکو از سال‌ها پیش نسبت به روند فزاینده تنش‌ها در غرب آسیا و خطر تشدید آنها هشدار داده بود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۹ - ۰۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 25
کد خبر: ۲۱۰۲۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، «واسیلی نبنزیا»، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل در نشستی در روز سه شنبه در شورای امنیت گفت، کشورش از سالها قبل هشدار داده بود تنش‌ها در حوزه غرب آسیا رو به افزایش هستند تا اینکه ریسک انفجار این تنش‌ها به بیشترین حد رسیده و این انفجار اتفاق افتاد.

 

به نوشته خبرگزاری «تاس»، نبنزیا در جلسه مناظره علنی شورای امنیت درباره وضعیت در غرب آسیا گفت: «رخداد‌های غم‌انگیز این منطقه ریشه در نقش مخرب دیرینه‌ای که واشنگتن ایفا کرده و سیاستش در تخریب روند حل‌وفصل مسائل اساسی جنگ قدیمی در آنجا دارند. به بیانیه‌های ما درباره خاور میانه نگاه کنید. ما به همراه بسیاری از طرف‌های دیگر از سالها قبل هشدار داده‌ایم که تنش‌ها در این منطقه به آستانه انفجار رسیده‌اند. حالا این انفجار اتفاق افتاده است.»

 

صحبت‌های این مقام روس بعد از آن مطرح شد که جنبش مقاومت حماس عملیات «طوفان الاقصی» را در تاریخ هفتم اکتبر علیه رژیم تروریست صهیونیستی به اجرا گذاشت که منجر به هلاکت حداقل ۱۵۰۰ صهیونیست و زخمی شدن نزدیک به ۵۰۰۰ نفر از آنها شد. در پی این عملیات کابینه رژیم اشغالگر قدس دستور آغاز حملات گسترده به نوار غزه را صادر کرد. «یوآو گالانت» وزیر جنگ تل‌آویو با دستور اعمال محاصره همه‌جانبه علیه نوار غزه، ورود هرگونه غذا، دارو، سوخت، برق و حتی آب به این منطقه را ممنوع کرد.

 

نبنزیا در ادامه اظهاراتش تاکید کرد: «بحران کنونی بار دیگر نشان داد، ثبات منطقه‌ای بدون حل منصفانه درگیری فلسطین و اسرائیل مطابق با قطعنامه‌های مجمع عمومی و شورای امنیت سازمان ملل، یک هدف غیرقابل دستیابی است.»/ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار