فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد سنت‌کام رسما رفع محاصره علیه ایران را اعلام کرد

«طوفان الاقصی» چگونه طراحی شد؟

«طوفان الاقصی» چگونه طراحی شد؟ شبکه سی ان ان می‌گوید که اطلاعات به اشتراک گذاشته شده با آمریکا نشان می‌دهد که نیروهای حماس عملیات طوفان الاقصی را طی دو سال در زیرزمین و بدون خروج از تونل‌ها طراحی کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۹ - ۰۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 25
کد خبر: ۲۱۰۲۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، پایگاه خبری شبکه تلویزیونی سی ان ان در گزارشی به نقل از منابع آگاه نوشت: اطلاعات به اشتراک گذاشته شده با ایالات متحده نشان می‌دهد که یک هسته از عوامل حماس عملیات غافلگیرانه اخیر علیه اسرائیل را با استفاده از یک شبکه تلفنی سیمی که در تونلهای غزه ساخته شده است در مدت دو سال طراحی کرده است.

 

این منابع آشنا به موضوع به سی ان ان گفته‌اند که خطوط تلفن در تونل‌ها به عوامل عملیات اجازه می‌داد تا با یکدیگر به صورت مخفیانه ارتباط برقرار کنند و در عین حال سازمانهای اطلاعاتی اسرائیل نتوانند آن را ردیابی کنند.

 

این منابع همچنین می‌گویند که که در طول دو سال طراحی این عملیات، هسته کوچکی در تونلهای حماس از طریق این تلفنهای سیمی با یکدیگر ارتباط برقرار و عملیات را طراحی و برنامه ریزی کرده‌اند. در عین حال آنها تا زمان عملی کردن عملیات و فراخواندن صدها نیروی حماس کاملا مخفی و سری باقی ماندند.

 

سی ان ان در ادامه میگوید؛ طبق اطلاعات به دست آمده؛ آنها برای جلوگیری از ردیابی اسرائیل و آمریکا طی این دو سال هرگز از کامپیوتر و موبایل استفاده نکرده‌اند. همچنین این افراد رفت و آمد زیادی به خارج از محدوده عملیاتی خود، برای بحث و رایزنی و انجام هماهنگیها نداشته‌اند.

 

اطلاعات به اشتراک گذاشته شده توسط اسرائیل با مقامات آمریکایی همچنین نشان می‌دهد که چگونه حماس برنامه ریزی این عملیات را از طریق اقدامات ضد جاسوسی قدیمی مانند برگزاری جلسات ریزی حضوری و عدم استفاده از ارتباطات دیجیتالی که اسرائیلی ها می توانند سیگنال های آن را در تونل ها ردیابی کنند، پنهان کرده است.

 

سی ان ان نوشته: این مساله، نگاه جدیدی را ارائه می‌کند و نشان می‌دهد که حماس چگونه توانسته اسرائیل و آمریکا را غافلگیر کند و 1500 نیروی خود را به سمت مرزهای رژیم صهیونیستی سرازیر کند.

 

سی ان ان افزود: نیروهای مسلح اسرائیل به طور عامیانه به تونل‌هایی که حماس در پانزده سال اخیر ساخته است، «مترو غزه» می‌گویند. این تونل‌ها هزارتوی وسیعی را تشکیل می‌دهند که برای ذخیره موشک‌ها، انبارهای مهمات استفاده می‌شود و همچنین راهی را برای شبه‌نظامیان حماس فراهم می‌کند تا بدون اینکه کسی متوجه شود در آن تردد کنند. ارتش اسرائیل همچنین می‌گوید که این تونلها شامل مراکز فرماندهی و مراکز کنترل حماس است.

 

«یوچوید لیفشیتز»، زن 85 ساله که یکی از دو گروگانی بود که روز دوشنبه توسط حماس آزاد شد، بعد از آزادی گفته که پس از ربوده شدنش، او را به شبکه‌ای از تونل ها بردند و در یکی از آنها روی تشکی روی زمین خوابیدند. این اسرای آزاد شده میگویند که در تونلها به مسائل بهداشتی آنها نیز توجه کافی شده و امکاناتی برای آن از نظر رفاهی فراهم بوده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار