ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

حملات موشکی جدید مقاومت به فرماندهی یگان ضد غزه

حملات موشکی جدید مقاومت به فرماندهی یگان ضد غزه مقاومت فلسطین امروز، در نوزدهمین روز عملیات طوفان‌الاقصی، دور جدید حملات موشکی علیه رژیم صهیونیستی را با هدف قراردادن مقر فرماندهی یگان ضدغزه آغاز کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۶ - ۰۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 25
کد خبر: ۲۱۰۳۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، منابع رسانه‌ای از دور جدید حملات موشکی مقاومت فلسطین در نوزدهمین روز عملیات «طوفان الاقصی» علیه رژیم صهیونیستی خبر دادند.

 

بر اساس این گزارش، صبح امروز (چهارشنبه، ۲۵ اکتبر)، کتائب شهید «عزالدین القسام» شاخه نظامی جنبش حماس از حمله موشکی به پایگاه نظامی «رعیم» و دور جدید حملات راکتی و موشکی علیه شهرک‌های صهیونیست‌نشین اطراف نوار غزه خبر داد.

 

پایگاه نظامی صهیونیستی رعیم به مقر فرماندهی یگان ضد غزه معروف است و رزمندگان حماس در آغاز نبرد طوفان الاقصی در هفتم اکتبر گذشته به آن نفوذ کرده و در دومین روز عملیات، تصاویری از کنترل خود بر این پایگاه و بازگشت موفق همه رزمندگان مقاومت از آن منتشر کردند.

 

امروز همچنین، رسانه‌های صهیونیستی نیز از به صدا درآمدن آژیرهای هشدار در شهرک‌های صهیونیست‌نشین کیسوفیم و العین الثالثه خبر دادند.

 

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی روز گذشته (سه‌شنبه ۲۴ اکتبر) اذعان داشت: «ارتش اسرائیل هفته‌های طولانی عملیات در پیش رو دارد و بر اساس تصمیمات سطوح سیاسی عمل خواهد کرد..حماس همچنان قادر به پرتاب موشک است و ارتش اسرائیل همچنان به حملات شدید خود به شمال نوار غزه ادامه می‌دهد».

 

امروز، شاخه نظامی حماس، همچنین تصاویری از حملات راکتی و موشکی روز گذشته علیه مواضع صهیونیست‌ها در پاسخ به تداوم جنایات این رژیم علیه غزه منتشر کرد.

 

۱۹ روز از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» علیه رژیم صهیونیستی می‌گذرد. عملیاتی که تاکنون دست‌کم به کشته شدن ۱۳۰۰ صهیونیست منجر شده و حملات وحشیانه و تلافی‌جویانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه علاوه بر ویرانی مناطق مسکونی و زیرساخت‌های آن، به اعلام وزارت بهداشت فلسطین به شهادت بیش از ۶ هزار نفر و مجروحیت و آوارگی هزاران نفر دیگر منجر شده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار