وعده مهم کمیسیون انرژی درباره پایان قطعی برق خانگی از اول زمان واریز کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + مبلغ و مشمولان کالابرگ مرداد سقوط قیمت دینار عراق در یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ / زائران اربعین بخوانند + جدول جدیدترین نرخ‌ها آخرین قیمت سکه پارسیان امروز ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل و پیش بینی قیمت طلا قیمت سکه امروز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ | ریزش ۵.۸ میلیون تومانی قیمت سکه در اولین روز هفته؛ طلا هم گران نشد آخرین قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ | کاهش محسوس طلای ۱۸ عیار و تثبیت اونس جهانی انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی یعنی چه؟ آخرین مهلت اظهارنامه مالیاتی اجاره اعلام شد؛ مالکان تا این تاریخ فرصت دارند خبر خوش برای متقاضیان دنا پلاس؛ فروش بدون قرعه‌کشی کلید می‌خورد قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ چه زمانی شارژ می‌شود؟ آخرین قیمت‌های ثبت شده سکه پارسیان + جدول آخرین قیمت گوشت قرمز / گوشت آبگوشتی کیلویی چند شد؟ + جدول پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ آخرین تغییرات سهمیه‌بندی بنزین ۱۴۰۵ / کارت جایگاه ممنوع شد؟ جزییات افزایش ۴۰ درصدی قیمت موبایل / بازار به کف رسیده؟

تعریف ۱۱.۵ هزار میلیارد تومان پروژه HSE در صنعت نفت

تعریف ۱۱.۵ هزار میلیارد تومان پروژه HSE در صنعت نفت مدیرکل HSE وزارت نفت با اشاره به اینکه ۲۶۴ برنامه از سال ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۴ در این حوزه تعریف کردیم و روی کاغذ نمانده است، گفت: برای اجرای این طرح‌ها، ۱۱۰ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال منابع اختصاص داده شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۵ - ۰۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 25
کد خبر: ۲۱۰۳۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ مظاهر انصاری امروز (چهارشنبه، سوم آبان‌ماه) در آیین نکوداشت پدافند غیرعامل و نوزدهمین جام برتر HSE که در ساختمان غدیر شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران برگزار شد، با اشاره به حوادثی که در صنعت نفت در سال‌های اخیر اتفاق افتاده است، افزود: اگر در مجموع یک پازل باشیم هرکدام بخشی از این پازل هستیم و هر کدام مسئولیتی داریم که در کنار هم معنا می‌یابد.

وی ادامه داد: ارکان تولید مهندسی، تعمیرات، تدارکات، مالی و... در کنار هم کار می‌کنند که منجر به تولید ایمن و پایدار می‌شود.

مدیرکل HSE وزارت نفت با تأکید بر اینکه هرکدام از این بخش‌ها ممکن است کار خود را به‌درستی انجام دهند، اما در کنار هم قرار نگیرند، گفت: این موضوع به حادثه‌های بزرگ منجر خواهد شد.

انصاری تأکید کرد: اگر مجموعه‌ها در کنار هم به‌درستی کار نکنند، تولید پایدار به خطر می‌افتد.

وی با اشاره به اینکه حوادث شغلی در صنعت نفت بالاست، افزود: این موضوع در شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران مربوط به حوادث فرآیندی است و باید به مهندسی ایمنی فرآیند توجه بیشتری داشته باشیم.

مدیرکل HSE وزارت نفت با بیان اینکه در فرآیندها هنوز بین تیم بهره‌بردار و تیم راه‌انداز اختلاف وجود دارد، ادامه داد: باید بر مبنای دستورعمل‌ها کار کنیم.

انصاری تصریح کرد: در وزارت نفت به‌دنبال اجرای HSE برنامه‌محور و راهبردی هستیم تا به‌عنوان حامی وارد عمل شویم.

وی تأکید کرد: کشور به‌دنبال جبران ناترازی مصرف سوخت است و همه باید در این زمینه وارد شوند، اما مجموعه‌های بیرون صنعت نفت هیچ نگاهی در این زمینه ندارند.

مدیرکل HSE وزارت نفت با اشاره به اینکه توسعه نیازمند رعایت الزامات و دستورعمل‌هاست، گفت: وزیر نفت نیز تأکید کرده که در تولید پایدار توجه به ایمنی حیاتی است و باید فرهنگ سازمانی سرلوحه قرار گیرد.

انصاری با تأکید بر اینکه 264 برنامه از سال 1401 تا 1404 در حوزه HSE وزارت نفت تعریف کردیم و روی کاغذ نمانده است، افزود: برای اجرای این طرح‌ها، 110 هزار و 500 میلیارد ریال منابع اختصاص داده شده است.

وی ادامه داد: در شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران 90 پروژه با اعتبار 25 هزار میلیارد ریال در حوزه HSE تعریف شده است.

مدیرکل HSE وزارت نفت تصریح کرد: این برنامه‌ها را ما ننوشتیم، بلکه خود شرکت‌ها اعلام کردند و ما برای اجرا از آنها حمایت کردیم.

انصاری گفت: اگر می‌خواهیم به توسعه و تولید پایدار برسیم، مدیران باید به HSE توجه ویژه داشته باشند.

وی با تأکید بر اینکه HSE وظیفه‌ای همگانی است، افزود: اغلب حوادث صنعت نفت در بازه‌های زمانی پایان تعمیرات و آغاز راه‌اندازی بوده است./تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار