بازداشت دو شهرک‌نشین اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران + عکس پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند وزیر خارجه فرانسه: برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین مصمم هستیم واکنش هند به بیانیه ارتش پاکستان درباره حمله انتحاری مرگبار وزیرستان جزئیات گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان حمایت تمام قد ترامپ از نتانیاهو با به رخ کشیدن کمک‌های مالی آمریکا وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب

امارات عملیات مقاومت حماس را «جنایت» خواند!

وزیر امور همکاری‌های بین‌المللی امارات در نشست شورای امنیت سازمان ملل، عملیات جنبش مقاومت «حماس» علیه رژیم صهیونیستی را «جنایت» توصیف کرد و خواستار آتش‌بس در فلسطین اشغالی شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۶ - ۰۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 25
کد خبر: ۲۱۰۳۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ریم الهاشمی»، وزیر دولت امارات در امور همکاری‌های بین‌المللی بامداد امروز چهارشنبه، ۲۵ اکتبر و طی شرکت در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد، ضمن توصیف عملیات جنبش حماس به «جنایت»، خواستار آتش بس در فلسطین اشغالی شد.

براساس گزارش پایگاه اینترنتی شبکه «المیادین»، الهاشمی افزود: در حالی که ما تکرار می‌کنیم حملات حماس در ۷ اکتبر حملاتی وحشیانه و شنیع بوده است، خواستار آزادی فوری و بدون قید و شرط گروگان‌های اسرائیلی هستیم تا خونریزی متوقف شود و همه غیرنظامیان، از رنج بیشتر در امان بمانند.

وزیر اماراتی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: باید یک آتش‌بس انسانی فوری و پایدار برقرار شود؛ زیرا تشدید سرعت بمباران اسرائیل تأیید می‌کند که هرگونه تأخیری در خاموش کردن شعله این جنگ به معنای تلفات و ویرانی بیشتر و تهدیدی برای گسترش دامنه درگیری به منطقه است.

این در حالی است که وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که تعداد قربانیان تجاوزات رژیم صهیونیستی به فلسطینیان برای نوزدهمین روز درگیری‌ها، به حدود ۵۸۰۰ شهید، از جمله بیش از ۲۰۰۰ کودک رسیده است. جنبش مقاومت اسلامی فلسطین هم همچنان شهرک‌ها و پایگاه‌های صهیونیست‌نشین را در پاسخ به جنایات اشغالگران علیه غیرنظامیان با موشک و راکت هدف قرار می‌دهد.

«فیصل المقداد» وزیر امور خارجه سوریه هم که در نشست وزرای شورای امنیت شرکت داشت، با انتقاد از رفتار ایالات متحده آمریکا در قبال جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه، تاکید کرد که واشنگتن و متحدانش مانع از انجام وظایف این شورای و توقف جنایات جنگی علیه ملت فلسطین می‌شوند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار