عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد عراقچی: بعد از سال‌های طولانی، دیپلماسی ایران و مصر وارد مرحله جدیدی شده است عراقچی عازم بیروت شد قالیباف در ادامه سفر به آمریکای لاتین به هاوانا رسید رد ادعای تکراری شورای همکاری خلیج فارس راجع به جزایر سه‌گانه ایرانی گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات عراقچی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه مصر: با گروسی دیدار کردم/ نمی‌توان حق غنی‌سازی را از ایران گرفت قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم دیدار عراقچی با رئیس‌جمهور مصر گروسی: اراده سیاسی لازم در تهران و واشنگتن برای حصول توافق وجود دارد منبع مطلع ایرانی: پیشنهاد مکتوب آمریکا بسیار دور از مبنایی منصفانه برای سازش است گردان شهدای الاقصی: تجمع خودرو‌های دشمن در خان‌یونس را هدف قرار دادیم بقائی: گزارش آژانس بزرگنمایی برخی از موارد فنی است / دوگانه رفع تحریم‌ها و توقف غنی‌سازی را نخواهیم پذیرفت دور دوم مذاکرات روسیه و اوکراین امروز در استانبول

بایدن: به آمار فلسطینیان درباره تلفات اعتماد ندارم

رئیس‌جمهور آمریکا روز پنجشنبه در کنفرانس خبری مشترک با نخست‌وزیر استرالیا در کاخ سفید از بی اعتمادی خود به تلفات اعلامی فلسطینیان درباره حملات رژیم صهیونیستی سخن گفت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۷ - ۰۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 26
کد خبر: ۲۱۰۴۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که حمایت‌های مالی، تسلیحاتی و سیاسی آمریکا از رژیم صهیونیستی در جنگ با فلسطین ادامه دارد، جو بایدن در یک کنفرانس خبری گفته که به آمار فلسطینیان درباره شمار تلفات اعتماد ندارد.

 

رئیس‌جمهور آمریکا که در کاخ سفید میزبان «آنتونی آلبانیز» نخست‌وزیر استرالیا بود، در نشست خبری مشترک باز هم حمایت خود را از رژیم صهیونیستی در حملات به فلسطینیان اعلام کرد و همزمان ژست حمایت از غیرنظامیان غزه گرفت.

 

به گزارش شبکه الجزیره، در جریان این نشست خبری مشترک خبرنگاران حاضر در جلسه از جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا درباره شمار بالای تلفات حملات رژیم صهیونیستی به فلسطینیان سوال شد و او در جواب تلاش کرد که در آمار ارائه شده فلسطینیان تشکیک وارد کند.

 

رئیس‌جمهور آمریکا در جواب به این سوال که وزارت بهداشت فلسطین شمار تلفات را بیش از ۶۵۰۰ نفر عنوان کرده است، گفت که «من به تعداد (آماری) که فلسطینیان دارند استفاده می‌کنند، ندارم».

 

بایدن مدعی شد: «من درباره اینکه (آیا) فلسطینیان درباره تعداد کشته شدگان حقیقت را می‌گویند، هیچ نظری ندارم. من مطمئن هستم که افراد بی گناه کشته شده‌اند و این بهای آغاز کردن یک جنگ است».

 

رئیس‌جمهور آمریکا درباره اینکه چرا آمار ارائه شده فلسطینیان از تلفات حملات رژیم صهیونیستی را قبول ندارد، هیچ توضیحی نداد و در ادامه این نشست خبری، از لزوم ارائه کمک‌های انسان دوستانه به ساکنان غزه سخن گفت و ژست حمایت از مردم فلسطین گرفت.

 

این اظهارات در شرایطی مطرح شده که از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی نیروهای مقاومت فلسطین علیه صهیونیست‌ها، آمریکا و دیگر کشورهای غربی در حال حمایت‌های همه جانبه از این رژیم هستند و واشنگتن سردمدار کمک‌های نظامی از تل‌آویو شده است.

 

جو بایدن رئیس جمهور آمریکا از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی بارها علیه حماس موضع گرفت و شامگاه چهارشنبه مدعی شد که «حماس نماینده اکثریت بیشتر ملت فلسطینی نبوده است». به ادعای رئیس‌جمهور آمریکا، «حماس حملات خود به اسرائیل را با هدف ممانعت از روند عادی‌سازی روابط میان اسرائیل و کشورهای عربی انجام داد»./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار