افشای برکناری در موساد پس از شکست پروژه علیه ایران دردسر همزمان آمریکا و اوکراین با ته کشیدن موشک های پاتریوت سفیر ایران در ژاپن: همان فاجعه هیروشیما در حال تکرار است حزب‌الله: حاصل مذاکرات دولت با صهیونیست‌ها تنها امتیازدهی‌ بیشتر است انصارالله: عربستان راهی جز پس دادن حقوق یمنی‌ها ندارد ترامپ: زندان طولانی مدت برای عاملان افشاگری‌ علیه آمریکا اعمال می‌کنیم رویترز: هشدار شدید ایران به کشورهای عربی، باعث توقف حمله آمریکا شد عصبانیت ترامپ از رؤیافروشی وزیر جنگ آمریکا در قبال ایران لفاظی جدید نتانیاهو علیه ایران: اسرائیل مصمم به تداوم تلاش برای ممانعت از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است آمریکا: گفت‌و‌گو‌های لبنان و اسرائیل فردا ازسرگرفته خواهد شد! سنتکام مدعی تغییر مسیر ۴۸ کشتی تجاری شد در گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و انگلیس درباره ایران چه گذشت؟ عصبانیت ترامپ از پیروزی عبدل السید نامزد حامی فلسطین در میشیگان عبدل السید کیست؟ / پزشک مسلمان و منتقد اسرائیل، نامزد نهایی دموکرات‌ها در میشیگان بقائی: برنامه‌ای برای سفر به قطر و پاکستان نداریم/بیانیه مشترک ایران و عمان در مرحله تدوین جزئیات درگیری نیرو‌های حشد شعبی در سامرا

لاوروف: ۷۵ سال قبل وعده ایجاد کشور فلسطین داده شد

لاوروف: ۷۵ سال قبل وعده ایجاد کشور فلسطین داده شد وزیر خارجه روسیه ضمن انتقاد از مواضع انحصارگرایانه آمریکا، توقف فوری درگیری‌ها بین رژیم صهیونیستی و فلسطینیان و احیای مذاکرات برای تشکیل کشور مستقل فلسطین را خواستار شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۹ - ۰۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 26
کد خبر: ۲۱۰۴۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه در جریان سخنرانی در پایتخت بلاروس درباره وضعیت جاری در منطقه غرب آسیا، مواضع آمریکا و حملات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان صحبت کرد.

 

به گزارش خبرگزاری دولتی «تاس» روسیه، وی اعلام کرد که روسی خواستار توقف فوری درگیری‌ها بین رژیم صهیونیستی و فلسطینیان و مذاکرات برای ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی است.

 

لاوروف که در «کنفرانس امنیت اوراسیا» در مینسک صحبت می‌کرد، تصریح کرد: «روسیه اقدامات تروریستی را محکوم می‌کند و (همچنین) همه دیگر اقداماتی را که قوانین بین‌المللی انسان دوستانه را نقض می‌کند و به جمعیت غیرنظامی آسیب می‌زند».

 

به گفته این مقام ارشد روسیه، این کشور «خواستار توقف فوری درگیری‌ها و احیای مذاکرات درباره ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی است؛ موضوعی که ۷۵ سال قبل به فلسطینیان وعده داده شد».

 

به نظر او، تلاش‌های واشنگتن برای ایجاد انحصار در روند حل و فصل (منازعه) خاورمیانه (بین رژیم صهیونیستی و فلسطینیان) به وضعیت فاجعه بار کنونی منجر شده است.

 

وزیر خارجه روسیه طی سخنرانی در پایتخت بلاروس درباره مواضع و اقدامات کشورهای غربی در قبال منطقه اوراسیا هم هشدار داد.

 

لاوروف گفت: «با توجه به خط مخرب غرب برای تضعیف توسعه پایدار اوراسیا، عدم آمادگی آن برای رقابت منصفانه و کار مشترک، وظیفه شکل‌گیری یک معماری جدید قاره‌ای با امنیت برابر و غیرقابل تقسیم بیش از هر زمان دیگری ضروری است».

 

وزیر خارجه روسیه با تمجید از نقش الکساندر لوکاشنکو رئیس‌جمهور بلاروس در برگزاری کنفرانس امنیت اوراسیا گفت که یکی از اهداف اصلی، پیوند دادن اوراسیا به فضایی یکپارچه برای رویارویی با چالش‌های مشترک به نام صلح و رفاه همه مردم آن است.

 

اظهارات دیپلمات ارشد مسکو درباره وضعیت جاری در منطقه غرب آسیا در شرایطی انجام شد که پیش از این رئیس‌جمهور روسیه گفته بود که جنگ بین رژیم صهیونیستی و فلسطینیان نمایانگر شکست سیاست ایالات متحده آمریکا در غرب آسیا است.

 

ولادیمیر پوتین در دیدار با «محمد السودانی»نخست‌وزیر عراق در کرملین گفته بود: «متأسفانه شاهد وخامت شدید اوضاع در خاورمیانه هستیم. فکر می‌کنم بسیاری با من موافقند که این نمونه روشنی از شکست سیاست ایالات متحده در خاورمیانه است که سعی در انحصاری کردن یک توافق داشت اما متأسفانه نگرانی در زمینه یافتن یک توافق مورد پذیرش دو طرف نداشته است»./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار