زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود دستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو مجلس پیگیر پرداخت خسارت خانوار‌ها به‌دلیل قطعی مکرر برق سید حسن خمینی: باید به تیمی که در میدان مذاکره هست اعتماد کرد قالیباف به آمریکای لاتین می‌رود پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم سپاه: تیم پنج نفره عاملان شهادت رئیس پلیس آگاهی سراوان و همسرش دستگیر شدند + عکس دبیران هیات رئیسه مجلس مشخص شدند دیدار فرمانده ارتش پاکستان با سرلشکر باقری‌ ترکیب نهایی دومین هیات رئیسه مجلس دوازدهم مشخص شد + اسامی نتیحه آرای ناظران هیئت رئیسه اجلاسیه دوم مجلس دوازدهم

هوانیروز به موشک‌های با بردبلند تجهیز شد

فرمانده هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به برنامه‌ریزی برای تولید انبوه موشک، از تجهیز ناوگان بالگردی ارتش به موشک‌های هواپایه بردبلند خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۱ - ۰۵ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 27
کد خبر: ۲۱۰۵۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر سرتیپ یوسف قربانی در حاشیه رزمایش اقتدار ۱۴۰۲ نیروی زمینی ارتش در منطقه عمومی نصرآباد اصفهان، با اشاره به آمادگی کامل ناوگان بالگردی ارتش برای انجام مأموریت خود در این رزمایش، اظهارداشت: در این رزمایش سامانه‌های اخلالگر، دید در شب و موشک‌های دور برد و نقطه‌زن در راستای ارتقای توان رزمی بر روی بالگردهای هوانیروز نصب شده است که در عملیات رزم شبانه پدافند در ساحل از آن‌ها استفاده خواهد شد.

فرمانده هوانیروز ارتش با اشاره به اجرای عملیات ترابری و پشتیبانی هوانیروز در این رزمایش، گفت: ۲ فروند بالگرد شنوک در طول رزمایش وظیفه انتقال مجروحان به بیمارستان صحرایی را در منطقه عملیات بر عهده دارند که در واقع همچون بیمارستان کوچک سیار عمل کرده و دارای تجهیزات پزشکی کاربردی چون سامانه‌های پایش سلامت هستند.

سرتیپ قربانی با اشاره به این که هوانیروز ارتش، قدرت بلامنازع بالگردی در سطح غرب آسیا است، افزود: استارت و آماده به پرواز کردن حجم گسترده ای از بالگردها که امروز انجام گرفت نیاز به پشتیبانی فنی و مهندسی قابل توجهی داشته و بدون تردید آماده سازی این حجم گسترده از انواع بالگردها تا به امروز بی‌سابقه بوده است.

وی تصریح کرد: بالگردهای رزمی و ترابری ارتش امروز به همّت متخصصان داخلی و مجهز به موشک‌های هواپایه برد بلند با قدرت تخریب فزاینده شده‌اند که برخی از این موشک‌ها در این رزمایش برای اولین بار شلیک می‌شود.

فرمانده هوانیروز گفت: همچنین برای تولید انبوه این موشک‌ها نیز برنامه‌ریزی مناسبی صورت گرفته است.

وی با اشاره به ساخت انواع شبیه‌سازهای هوانیروز و تسهیل در امر آموزش خلبانان جوان، خاطرنشان کرد: استفاده از شبیه‌سازهای بومی، موجب کاهش زمان و هزینه‌های آموزش می‌شود./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار