تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد

پاسخ ذوالنوری به مداخله نماینده یکی از کشوهای اروپایی در امور داخلی ایران

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به مداخله نماینده یکی از کشوهای اروپایی در امور داخلی ایران گفت: برخی از کشورهای معلوم الحال که نسبت به زندانی بودن یک شهروند ایرانی اظهار نگرانی می‌کنند کشورهایی هستند که می‌بینند در دو هفته گذشته بیش از ۲۰۰۰ کودک در غزه قتل عام شده‌اند ولی یک کلمه اظهار نگرانی نمی‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۶ - ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 28
کد خبر: ۲۱۰۶۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام ‌والمسلمین مجتبی ذوالنوری نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سخنگوی دانمارکی گروه جغرافیایی اروپا که در گزارش سیاسی خود با مداخله در امور داخلی جمهوری اسلامی ایران ، خواستار آزادی یکی از شهروندان ایرانی از زندان شد و از رئیس آی پی یو درخواست کرد تا در محکومیت ایران در آی پی یو بیانیه ای صادر کند، گفت: برخی از کشورهای معلوم الحال که نسبت به زندانی بودن یک شهروند ایرانی اظهار نگرانی می‌کنند کشورهایی هستند که می‌بینند در دو هفته گذشته بیش از ۲۰۰۰ کودک در غزه قتل عام شده‌اند ولی یک کلمه اظهار نگرانی نمی‌کنند.

 

ذوالنوری ادامه داد: این کشورها نگران بشریت و جان انسان‌ها نیستند آن‌هابه دنبال سوژه سازی بر علیه مخالفان خودشان هستند. این کشورها ده‌ها هزار زندانی در زندان‌هایشان به سر می‌برند. اگر راست می‌گوید فرزندان مهاجرین را در بدو ورود از کشورهایشان از مادران جدا نکنند تا این کودکان در یتیم خانه‌ها برای ابد بی‌ریشه و بی‌هویت بزرگ نشوند .

 

وی افزود: اگر راست می‌گوید آنقدر به مهاجرین و پناهجویان فشار نیاورند تا صدها نفر در دریاها غرق نشوند . امروز کسانی که آدرس غلط به افکار عمومی می‌دهند تا افکار عمومی را از تمرکز بر جنایات رژیم کودک‌کش صهیونیستی در غزه منحرف کنند این‌ها راه بی‌راهه را دارند طی می‌کنند.

 

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: امروز سابقه کشورهایشان را نگاه کنند یا کشورهای‌شان با تجاوز مستعمره درست کردند یا با تجاوز متولد شده‌اند. این کشورها به چه کسانی می‌خواهند درس قانون یاد بدهند. امروز با نابرابری فقر و استثمار مردم با هجمه بر فضای مجازی با نابود کردن فرهنگ‌های ملی کشورها و امروز در یکپارچه سازی حاکمیت خودشان بر جهان حکومت می‌کنند . امروز جا دارد که در امور داخلی کشورها دخالت کنند من این را دخالت می‌دانم و لازم است حد خودشان را بشناسند.

 

پس از پاسخ حجت الاسلام والمسلمین ذوالنور به گستاخی سخنگوی دانمارکی گروه جغرافیایی اروپا ، درخواست گروه جغرافیایی اروپا مورد بی اعتنایی کامل آی پی یو قرار گرفت و اجلاس پایان پذیرفت.

 

کشورهای عضو اتحادیه بین المجالس جهانی در غالب ۶ گروه جغرافیایی دسته بندی شده و در دو روز پایانی اجلاس سخنگوی هر گروه جغرافیایی گزارش و جمع‌بندی موضوعات مطرح شده در گروه خود را در صحن علنی اجلاس مطرح می‌کند ./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار