قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ

معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان: اقدامات ایران منجر به شنیده شدن صدای فلسطین شد

اعضای هیات اعزامی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی که جهت ابلاغ پیام مکتوب محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی به نبیه بری رئیس مجلس نمایندگان لبنان در بیروت به سر می‌برند، با شیخ نعیم قاسم معاون دبیرکل حزب الله لبنان دیدار و گفت‌وگو کردند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۳ - ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 28
کد خبر: ۲۱۰۶۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، ابراهیم عزیزی نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به همراه مرتضی محمودوند و سیداحمد آوائی دیگر اعضای کمیسیون که جهت ابلاغ پیام مکتوب محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی به نبیه بری رئیس مجلس نمایندگان لبنان در بیروت به سر می‌برند، با شیخ نعیم قاسم معاون دبیرکل حزب الله لبنان دیدار و گفت‌وگو کردند.

 

عزیزی در ابتدای این دیدار به مواضع حکیمانه رهبر معظم انقلاب درباره فلسطین اشاره کرد و گفت: مجلس و دولت نیز در همین راستا، دیپلماسی رسمی و پارلمانی را به کار گرفته تا روشنگری های کافی درباره اتفاقات اخیر در فلسطین را تبیین کنند.

 

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی به اعزام سه هیات از مجلس شورای اسلامی به کشورهای منطقه و حضور در اجلاس IPU اشاره کرد و افزود: هدف از این اقدامات هم افزایی کشورهای اسلامی در سطح بین‌المللی است تا به راهکارهای مناسب در این مقطع برسیم.

 

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: هر چه سریعتر جنایت جنگی رژیم صهیونیستی باید در غزه متوقف و امداد رسانی ها به مردم مظلوم غزه ارائه شود. جمهوری اسلامی حمایت از جبهه مقاومت و فلسطین را وظیفه دینی خود می‌داند.

 

مرتضی محمودوند عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار به اهتمام نمایندگان مردم ایران در خانه ملت برای کمک به فلسطین و جریان مقاومت اشاره کرد و گفت: اثرگذاری حزب الله لبنان در تقویت جبهه مقاومت ستودنی است.

 

سید احمد آوایی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در ادامه این دیدار به شیخ نعیم قاسم، گفت: حزب الله لبنان در شرایط اخیر که رژیم صهیونیستی مسبب آن بوده، بهترین اقدامات لازم را انجام داده است و حماس نیز در غزه می‌تواند با مقاومت، شکست رژیم صهیونیستی را رقم بزند.

 

معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان: اقدامات امیرعبداللهیان در منطقه، منجر به شنیده شدن صدای فلسطین شد

شیخ نعیم قاسم نیز در این دیدار اقدامات پارلمانی در زمینه حمایت و شفاف سازی از فلسطین را مهم ارزیابی کرد و گفت: اجلاس‌های پارلمانی و بین‌المللی برای دفاع از فلسطین بسیار مفید است.

 

وی در ادامه با بیان اینکه جمهوری اسلامی مواضع حساب شده و مفیدی در مورد اتفاقات اخیر در فلسطین اتخاذ کرده است، اظهار کرد: سفرهای متعدد و اقدامات امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران در منطقه مفید بود و منجر به شنیده شدن صدای فلسطین شد تا دیگران بدانند مردم غزه و فلسطین نیز از حقوق خود برخوردارند.

 

معاون دبیرکل حزب الله لبنان در پایان تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران و حزب الله لبنان پس از عملیات طوفان الاقصی حمایت خود را از حماس نشان دادند تا همگان بدانند جریان مقاومت متحد و یکپارچه عمل می کند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار