دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید

رژیم صهیونیستی، عفو بین‌الملل را «یهود ستیز» خواند

رژیم صهیونیستی در اعتراض به مواضع سازمان عفو بین‌الملل درباره جنایات جنگی گسترده این رژیم در نوار غزه، «یهود ستیز» خواند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۲ - ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 28
کد خبر: ۲۱۰۶۳۹

به گزارش راهبرد معاصر. پس از آنکه گروه حقوق بشری سازمان عفو بین‌الملل خواستار برقراری «آتش‌بس فوری» در غزه شد، رژیم صهیونیستی اظهارات این سازمان را به دلیل انتقاداتی که علیه اقدامات وحشیانه‌اش در نوار غزه مطرح شده، «مغرضانه» خواند.

 

به گزارش پولیتیکو، در بیانیه سازمان عفو بین‌الملل آمده است که «نقض جدی قوانین بشردوستانه بین‌المللی از جمله جنایت‌های جنگی در نوار غزه همچنان ادامه دارد».

 

اظهارات مطرح شده در این بیانیه مبنی بر وقوع «جنایات جنگی» در نوار غزه، واکنش شدید رژیم صهیونیستی را در پی داشته است، طوری که «لیور هیات» سخنگوی وزارت امور خارجه این رژیم در باب موضع‌گیری این چنینی عفو بین‌الملل به پولیتکو گفت: سازمان عفو بین‌الملل یک سازمان یهودی‌ستیز است که علیه اسرائیل مغرضانه رفتار می‌کند. به گفته وی این سازمان فاقد هر گونه اقتدار اخلاقی برای نشان دادن خود به عنوان یک سازمان حقوق بشری است.

 

«اگنس کالامارد»، دبیر کل سازمان عفو بین‌الملل در این بیانیه خواستار انجام اقدامات فوری برای محافظت از غیرنظامیان و جلوگیری از سطوح سرسام‌آور رنج‌ انسانی در نوار غزه شده است. اظهارات کالامارد واکنش تند رژیم صهیونیستی را به همراه داشته است.

 

با وجود آنکه آمار جان باختگان فلسطینی تحت تاثیر حملات هوایی شدید رژیم صهیونیستی بسیار بیشتر از کشته شدگان این رژیم بوده است، سخنگوی وزارت خارجه این رژیم مدعی شده است که نادیده گرفتن تعداد کشته‌ شدگان این رژیم از سوی عفو بین‌الملل نشان دهنده تبلیغاتی بودن این سازمان است و همچنین ادعا کرده است که این سازمان برای حماس کار می‌کند.

 

طبق آمار ارائه شده در بیانیه سازمان عفو بین‌الملل، تاکنون حملات هوایی رژیم صهیونیستی علیه غزه موجب شهادت بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ نفر فلسطینی از جمله ۲ هزار و ۷۰۰ کودک شده است./ فارس

ارسال نظر