ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

پکن: دستیابی به آتش‌بس جامع کلید حل مسئله فلسطین است

پکن: دستیابی به آتش‌بس جامع کلید حل مسئله فلسطین است وزیر امور خارجه اردن که در پی شهادت اسماعیل هنیه رهبر حماس، به کشورهای منطقه در جهت تلاش برای کاهش تنش‌ها سفر کرده است، چندی پیش در تماسی تلفنی با وزیر خارجه چین در باره اوضاع منطقه به تبادل نظر پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۶ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 07
کد خبر: ۲۵۳۶۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، ایمن صفدی وزیر امور خارجه اردن در تماسی تلفنی با همتای چینی خود، به تبادل نظر در مورد وضعیت خاورمیانه پرداخت. ایمن صفدی، وزیر امور خارجه اردن بیان کرد: با ترور اسماعیل هنیه رهبر حماس، تنش‌ها در خاورمیانه به شدت افزایش یافته و وضعیت بسیار خطرناک است. اردن معتقد است که تشدید درگیری‌ها به نفع هیچ‌یک از طرفین نخواهد بود و فقط باعث ضرر همگانی خواهد شد.

 

وی در این باره به همتای چینی خود گفت: جامعه بین‌المللی باید با اقدامی فوری از تشدید درگیری‌ها جلوگیری کرده و مانع از اقدامات خلاف قوانین بین‌المللی شود و به زودی در غزه آتش‌بس برقرار کرده و نهایتاً از طریق راه‌حل دو دولتی، استقلال فلسطین را تحقق بخشد. چین در موضوع درگیری فلسطین و اسرائیل همواره موضعی عینی و عادلانه اتخاذ کرده و اردن مایل است با چین در این باره در ارتباط باشد و انتظار دارد که چین نقش بیشتری در ترویج آتش‌بس و توقف جنگ ایفا کند.

 

وانگ یی، وزیر امور خارجه چین نیز با بیان اینکه چین قاطعانه مخالف ترور است، افزود: این اقدام ناقض اصول اساسی روابط بین‌الملل، تجاوز به حاکمیت ایران، تخریب مذاکرات آتش‌بس غزه و منجر به تشدید وضعیت منطقه شده است. کلید جلوگیری از وخامت اوضاع، دستیابی فوری به آتش‌بس جامع و دائمی در غزه است. جامعه بین‌المللی باید در این خصوص صدای واحد و هماهنگ‌تری ایجاد کند.

 

وی ضمن تقدیر از نقش مهم اردن در حل درگیری فلسطین و اسرائیل و تحقق صلح خاورمیانه، بیان کرد: چین مایل است با اردن در ارتباط و هماهنگی باشد و به طور مشترک طرف‌های ذیربط را به عدم اتخاذ اقداماتی که منجر به تشدید وضعیت می‌شود، تشویق کند و به سرعت مذاکرات آتش‌بس را از سر بگیرد. چین همچنان قاطعانه با کشورهای عربی همراه خواهد بود و از تمامی تلاش‌های مفید برای تحقق آتش‌بس دائمی و جامع در غزه و آرام شدن وضعیت خاورمیانه حمایت خواهد کرد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار