بیانیه وزارت امور خارجه: معاهده مشارکت راهبردی روسیه و ایران لازم‌الاجرا می‌گردد عراقچی: ایران فارغ از هرگونه تغییر احتمالی به همکاری با چین ادامه می‌دهد تکرار ادعای مضحک ترامپ درباره پایان جنگ پیام تبریک عراقچی به همتای قزاقستانی الحوثی: نقشه ترامپ برای فلسطین یک طرح کاملا اسرائیلی است اولتیماتوم عراقچی به شورای امنیت: قطعنامه ۲۲۳۱ باید خاتمه یابد سوء‌قصد به جان بشار اسد صحت دارد؟ اعمال تحریم‌های ترکیه علیه ایران / حساب کدام افراد ایرانی در ترکیه مسدود می‌شود؟ واکنش بقائی به حمله اسرائیل به کاروان دریایی الصمود جهاد اسلامی: طرح ترامپ همان معامله قرن است با لباسی جدید کاخ سفید: ضرب‌الاجل آمریکا برای حماس همچنان پابرجا است درخواست گروه ۷ از ایران برای بازگرداندن دسترسی آژانس به تاسیسات هسته‌ای اجرای تحریم‌های سازمان ملل از سوی کانادا به بهانه فعالیت‌های هسته‌ای تهران روسیه: بازاعمال تحریم‌های ضدایرانی را به‌رسمیت نمی‌شناسیم ادعای روبیو علیه ایران: تمامی مسیر‌های ایران به سمت سلاح هسته‌ای را مسدود خواهیم کرد

ادعای ارتش صهیونیستی؛ حمله به ۱۵۰ هدف زیرزمینی غزه

ارتش رژیم صهیونیستی، امروز جزئیات جدیدی از حملات گسترده شب گذشته به نوار غزه منتشر کرد و مدعی حمله به 150 هدف زیرزمینی غزه و شهادت فرمانده پدافند هوایی حماس شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۸ - ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 28
کد خبر: ۲۱۰۶۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، ارتش رژیم صهیونیستی که شب گذشته حملات هوایی گسترده‌ای را علیه نوار غزه انجام داد به نحوی که شبکه رادیو ارتش اسرائیل، این حملات را بی‌سابقه توصیف کرد، امروز (شنبه، ۲۸ اکتبر) در بیست‌ودومین روز جنگ علیه غزه، جزئیاتی در خصوص این حمله ارائه کرد.

 

در حالی که شب گذشته منابع رسانه‌ای از تسریع روند مذاکرات برای آتش‌بس در غزه سخن می‌گفتند، ارتش رژیم اشغالگر به حملات خود علیه نوار غزه تشدید بخشید و امروز ادعا کرد: «با ۱۰۰ جنگنده، به ۱۵۰ هدف زیرزمینی در شمال غزه ازجمله تونل‌های جنگجویان جنبش حماس حمله کردیم. شماری از نیروهای این جنبش از بین رفتند و مقرهای نظامی و زیرساخت های زیرزمینی این جنبش از بین رفت».

 

شبکه خبری «المیادین» نیز گزارش داد که اشغالگران صهیونیست در حملات هوایی شب گذشته خود به غزه از سلاح‌های پیشرفته ضد استحکامات استفاده کردند.

 

ارتش رژیم اشغالگر امروز همچنین از شهادت «علی ابورکبه» از رهبران مهم حماس و فرمانده سامانه پدافند هوایی و پهپادی جنبش حماس خبر داد.

 

«افیخای ادرعی» سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی طی پستی در صفحه خود در شبکه اجتماعی «ایکس» (توییتر سابق) مدعی شد که ارتش رژیم موقت و دستگاه امنیت عمومی (شاباک)، شب گذشته موفق به «پاکسازی» این فرمانده حماس شده است. وی مسؤول اداره سامانه‌های پهپادی و پاراگلایدری، شناسایی هوایی و پدافند هوایی حماس بود.

 

وی همچنین ادعا کرد که ابورکبه، در انجام حملات هفتم اکتبر جاری علیه شهرک‌های صهیونیست‌نشین و پایگاه‌های نظامی اطراف نوار غزه و نفوذ رزمندگان حماس با پاراگلایدر و حملات پهپادی علیه مواضع ارتش اشغالگر نقض مهمی داشت.

 

در واکنش به حملات گسترده شب گذشته رژیم صهیونیستی علیه نوارغزه، نیروهای مقاومت نیز مناطق زیادی را در عمق فلسطین اشغالی هدف حملات راکتی قرار دادند.

 

و در پی این حملات، آژیرهای خطر در تل‌آویو، عسقلان، زیکیم، الرمله و چند شهرک اسرائیلی به صدا درآمد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار