احتمال افزایش ۷۰ درصدی قیمت برق بادی در انگلیس-راهبرد معاصر
چه خودرو‌هایی شرایط فروش خارج از سامانه را دارند؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد

احتمال افزایش ۷۰ درصدی قیمت برق بادی در انگلیس

رئیس شرکت آلمانی آردبلیوایRWE که بزرگترین تامین کننده برق بادی انگلیس محسوب می‌شود، قیمت پیشنهادی مقامات این کشور برای برق تولید شده توسط نیروگاه های بادی باید تا ۷۰ درصد افزایش یابد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۷ - ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 28
کد خبر: ۲۱۰۷۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ به گفته تام گلاور، رئیس شرکت آلمانی آردبلیوایRWE که بزرگترین تامین کننده برق انگلیس محسوب می‌شود، قیمت پیشنهادی مقامات این کشور برای برق تولید شده توسط نیروگاه های بادی باید تا 70 درصد افزایش یابد.

گلاور هشدار داد که بدون این افزایش قیمت، نیروگاه‌های بادی جدید این شرکت در انگلیس از نظر اقتصادی توجیه پذیر نخواهد بود.

به گفته گلاور، لندن باید بین 65 تا 75 پوند (79 تا 91 دلار) به ازای هر مگاوات ساعت (MwH) برای برق تولید شده از مزارع بادی در مقابل 44 پوندی که در جدیدترین پیشنهاد دولت ارائه شده بود، بپردازد.

وی گفت: ما باید در واقعیت قیمت بالاتری را ببینیم. هر پروژه متفاوت است، اما 65 تا 75 پوند، محدوده مناسبی را نشان می‌دهد.

اظهارات وی اندکی پس از آن بیان شد که تخصیص بودجه به نیروگاه‌های بادی دریایی در ماه سپتامبر منجر به ارائه هیچ پیشنهادی از سوی شرکت‌ها برای ساخت نیروگاه‌های جدید نشد.

شرایط مزایده‌های دولتی اپراتورها را موظف کرده است تا در طرحی شرکت کنند که "قیمت ضربتی" حداقلی برای برق تولیدی آن‌ها ارائه می‌کند.

در این طرح که "مابه‌التفاوت قراداد" نام دارد، اگر قیمت‌های بازار به زیر قیمت ضربتی کاهش یابد، مابه‌التفاوت به تامین‌کنندگان برق پرداخت می‌شود. اگر قیمت های بازار بالاتر از قیمت ضرتی باشد، تولیدکنندگان مازاد بر آن را پرداخت می کنند.

پیش‌نویس برنامه دور بعدی تخصیص بودجه که در حال حاضر از سوی دولت در دست آماده شدن است، قرار است ظرف چند هفته منتشر شود. افزایش قیمت ضربتی می تواند قبوض مصرف کننده را در این کشور افزایش دهد./تسنیم

ارسال نظر