ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

توضیح دادستان همدان در خصوص فوت یک دانشجوی علوم پزشکی

توضیح دادستان همدان در خصوص فوت یک دانشجوی علوم پزشکی دادستان همدان گفت: دانشجوی دختر دانشگاه علوم پزشکی به دنبال دوچرخه‌سواری و شدت برخورد با درختی در بلوار ارم، جان خود را از دست داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۲ - ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 28
کد خبر: ۲۱۰۷۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسن خانجانی با اشاره به حادثه رخ داده برای یکی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی همدان، اظهار کرد: امروز ۶ آبان ماه، چهار نفر از دانشجویان دانشگاه همدان با کرایه کردن چهار دستگاه دوچرخه در بلوار ارم مشغول دوچرخه‌سواری شدند و یکی از آنان با درختی در بلوار ارم روبروی هتل پارسیان به شدت برخورد کرده و مصدوم می‌شود.

وی عنوان کرد: بلافاصله این دانشجو به نام معصومه احمدی، دانشجوی فناوری اطلاعات سلامت دانشگاه علوم پزشکی را برای مداوا به بیمارستان انتقال می‌دهند.
دادستان همدان افزود: متأسفانه این دانشجو به علت شدت جراحات وارده از ناحیه صورت و حنجره در بیمارستان جان خود را از دست می‌دهد.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز در تکمیل این خبر اظهار کرد: عصر امروز دو خانم مشغول دوچرخه‌سواری در بلوار ارم بودند که متاسفانه یکی از آن‌ها تعادل خود را از دست می‌دهد و نمی‌تواند کنترلی در دوچرخه‌سواری داشته باشد و به همین دلیل به درخت برخورد کرده و دچار سانحه می‌شود.

علیرضا توقیری با بیان اینکه او از ناحیه سر دچار مصدومیت شده و تیم اورژانس بر بالین این مصدوم حاضر می‌شود گفت: بلافاصله اقدامات عملیات احیا توسط اورژانس انجام می‌گیرد و به بیمارستان بعثت نیز منتقل می‌شود، اما متاسفانه به علت آسیب به اندام قدامی، این فرد از دنیا می‌رود.

وی خاطرنشان کرد: متوفی دانشجوی رشته فناوری اطلاعات سلامت دانشگاه علوم پزشکی بوده که این ضایعه را به جامعه دانشگاه علوم پزشکی نیز تسلیت عرض می‌کنیم. / همشهری

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار