وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

حمله به پایگاه نظامی آمریکا در شرق سوریه

بعد از وقوع حمله علیه پایگاه اشغالگران آمریکایی در سوریه، منابع محلی از شلیک ۳ موشک توسط آنها به سمت ریف شرقی دیرالزور خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۲ - ۰۷ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 29
کد خبر: ۲۱۰۷۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های محلی بامداد یکشنبه از حمله به یکی دیگر از پایگاه‌های نظامی آمریکا در سوریه خبر دادند.

 

خبرنگار شبکه «المیادین» در سوریه، از وقوع حمله موشکی به محل استقرار اشغالگران آمریکایی در میدان نفتی «العمر» واقع در دیرالزور گزارش داد.

 

دقایقی بعد، خبرگزاری «اسپوتنیک» به نقل از یک منبع محلی گزارش داد که اشغالگران آمریکایی در میدان نفتی «العمر»، ۳ فروند موشک به سمت صحرای المیادین در ریف شرقی دیرالزور شلیک کردند.

 

گروه‌های مقاومت در منطقه که با حضور نظامی آمریکا مخالفند از چند روز پیش بارها مواضع نیروهای آمریکایی در پایگاه الحریر در شمال عراق و پایگاه عین الاسد در غرب این کشور را هدف حملات پهپادی و راکتی قرار داده‌اند.گروه‌های مقاومت عراقی همچنین از چند روز پیش پایگاه‌های اشغالگران آمریکایی را در سوریه نیز هدف قرار داده‌اند.

 

پایگاه التنف در شرق سوریه و پایگاه آمریکایی در میدان گازی کونیکو در شمال شرق سوریه از جمله مقرهایی است که طی این روزها از سوی مقاومت عراق هدف حمله پهپادی یا راکتی قرار گرفته است.

 

«پاتریک رایدر» سخنگوی وزارت دفاع آمریکا اخیراً گفت که در واکنش به این حملات، نزدیک به ۹۰۰ نظامی آمریکا در خارومیانه مستقر شده‌اند و یا در حال اعزام به این منطقه هستند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار