دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد شایع‌ترین سرطان‌های مردان و زنان در ایران گرمترین و خنک‌ترین نقطه ایران در ۲۴ ساعت گذشته چند خبر مهم از آموزش و پرورش/ کلاس‌های مهر امسال مجازی شد؟ اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس و یک رسانه تمدید مهلت ثبت نام و تغییر زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسی ۱۴۰۵

افزایش ۳۳ درصدی مسافران مترو نسبت به ۲ سال قبل

افزایش ۳۳ درصدی مسافران مترو نسبت به ۲ سال قبل رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه تعداد مسافران مترو در سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۳۰۸ میلیون نفر و در سال گذشته ۴۰۹ میلیون نفر بوده است، گفت: درصد افزایش ۳۳ درصد بوده و اگر مدیریت حمل ونقل در دوره ششم مدیریت شهری با تدبیر رئیس و اعضای شورا به نتیجه نمی رسید با بحران جدی روبه رو می شدیم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۸ - ۰۷ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 29
کد خبر: ۲۱۰۸۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی پیرهادی در یکصد و هشتاد و هفتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به حضور یک تیم کارشناسی در کنار شهردار تهران در سفر به چین به عنوان یک سفر پردستاورد حضور داشتند، اظهار کرد: مردم شهر تهران از این دستاورد بهره خواهند برد و سفری مؤثر است که برخی ابعاد آن کمتر مورد توجه بوده است.

 

وی با بیان اینکه مترو ترافیک و آلودگی را کاهش می دهد و سطحی را اشغال نمی کند، یادآور شد: مطلوبیت توسعه واگن ها یک مطلوبیت رضایتمندی در سفر و کاهش زمان برای مسافران را در پی خواهد داشت.

 

پیرهادی با اشاره به اینکه تعداد مسافران مترو در سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۳۰۸ میلیون نفر و در سال گذشته ۴۰۹ میلیون نفر بوده است، خاطرنشان کرد: درصد افزایش ۳۳ درصد بوده و در سال جاری نیز نسبت به مدت مشابه ۹ درصد افزایش یافته است. اگر این اتفاق در دوره ششم مدیریت شهری با تدبیر رئیس و اعضای شورا به نتیجه نمی رسد با بحران جدی روبه رو می شدیم.

 

وی با بیان اینکه ۴۹۲ میلیون سفر در سال ۱۴۰۰ و ۶۶۴ میلیون سفر در سال ۱۴۰۱ در مترو به ثبت رسیده است، گفت: به ازای هر سفر در مترو ۲۲ سنت در مصرف سوخت صرفه جویی می شود که این تعداد سفر معادل هفت هزار میلیارد تومان بوده است.

 

پیرهادی خاطرنشان کرد: صرفه جویی در هزینه بهداشت ناشی از آلودگی هوا بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان و هزینه صرفه جویی ناشی از استهلاک خودروها چهار هزار میلیارد تومان، صرفه جویی ناشی از کاهش خسارات تصادفات هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان و در مجموع هزینه صرفه جویی هفت هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان و با احتساب صرفه جویی در مصرف سوخت بیش از ۱۵ هزار میلیارد تومان صرفه جویی در هزینه ها صورت گرفته است.

 

وی با اشاره به تعیین تکلیف ۷۹۱ واگن و هزار دستگاه اتوبوس برقی، یادآور شد: دو تفاهم نامه خوب برای خرید ۱۰ هزار دستگاه تاکسی منعقد شده که تا ۲ ماه دیگر به قرارداد تبدیل خواهد شد و از سویی دیگر تفاهم ۱۰۰ هزار موتور سیکلت برقی نیز صورت گرفته که به قرارداد تبدیل می شود.

 

پیرهادی گفت: ۱۴ ایستگاه مترو در این ۲ سال به بهره برداری رسیده و عملیات حفاری خط ۱۰ مترو آغاز شده و ایستگاه پانزدهم یعنی ایستگاه پرند نیز به زودی به بهره برداری می رسد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار