خبر خوش درباره آخرین وضعیت ماهی‌گیران ایرانی بازداشت شده در امارات + جزئیات پزشکیان در مجمع اقتصادی بریکس: برای ساختن اقتصاد عادلانه می‌کوشیم عراقچی: جهان روزبه‌روز به نظام مالی آمریکا بی‌اعتمادتر می‌شود تأکید پزشکیان بر تداوم اجرای توافقات با هند عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی

مقام پارلمانی سوریه: دشمن چهره زشت خود را در غزه آشکار کرد

مقام پارلمانی سوریه: دشمن چهره زشت خود را در غزه آشکار کرد هیات اعزامی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی وارد سوریه شدند و مورد استقبال مسئولین پارلمانی سوریه قرار گرفتند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۷ - ۰۷ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 29
کد خبر: ۲۱۰۸۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، هیات اعزامی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با حضور ابراهیم عزیزی، سیداحمد آوایی و مرتضی محمودوند که در سفری منطقه‌ای به عراق و لبنان سفر کرده‌اند، در بیروت علاوه بر انجام دیدارهایی با فعالین محور مقاومت، با حضور در گلزار شهدای مقاومت به مقام شامخ شهدا از جمله حاج عماد، جهاد مغنیه و مصطفی بدرالدین ادای احترام کردند.

 

هیات اعزامی از مجلس شورای اسلامی پس از پایان ماموریت و تقدیم نامه رئیس مجلس شورای اسلامی به نبیه بری، وارد سوریه شدند و مورد استقبال مسئولین پارلمانی سوری قرار گرفتند.

 

عمار اسد نایب رئیس کمیسیون امور عربی و خارجی، مفتِح نصرالله نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی، عیطان العیطان عضو کمیسیون امنیت ملی، هیفا جمعه نایب رئیس گروه دوستی پارلمانی سوریه و ایران و محمدهادی مشهدیه عضو گروه دوستی پارلمانی سوریه و ایران و نمایندگان سوریه از هیات ایرانی استقبال کردند.

 

ابراهیم عزیزی در مراسم استقبال از هیات ایرانی گفت: در این مقطع حساس باید اتحاد و حمایت محور مقاومت از فلسطین را به گونه‌ای پیش ببریم که جنایت جنگی رژیم صهیونیستی در غزه متوقف شود.

 

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در این سفر منطقه‌ای از بغداد به بیروت رفتیم و پیام مکتوب دکتر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی را به همتایان ایشان در عراق و لبنان رساندیم.

 

عمار اسد نایب رئیس کمیسیون امور عربی و خارجی مجلس نمایندگان سوریه نیز در این دیدار گفت: روابط ایران و سوریه از زمان انقلاب اسلامی در ایران و حافظ اسد آغاز شده و تاکنون ادامه داشته است.

 

این مقام پارلمانی سوری بیان کرد: دشمن چهره زشت خود را در غزه آشکار کرده است و اکنون بیشتر مشخص می‌شود که محور مقاومت موضع خوبی در برابر دشمنان غربی گرفته است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار