سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

تاکید آموزش و پرورش بر توجه به «سلامت» دانش‌آموزان

مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش بدون توجه به سلامت، اثربخش نیست.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۰ - ۰۷ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 29
کد خبر: ۲۱۰۸۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، امیر تجلی‌نیا مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش در نشست مراقبان سلامت و مشاوران مدارس که در سالن امام جواد(ع) وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار کرد: ۴ سال کشور درگیر کووید ۱۹ است و طبیعتاً این همه‌گیری، آسیب‌هایی به سلامت روان و اجتماعی دانش‌آموزان به ویژه بر دختران وارد کرده است.

 

وی با بیان اینکه بدون توجه به سلامت، آموزش و پرورش اثربخش نیست، افزود: اگر تعداد دانش‌آموزان کشور را ضربدر عدد ۱۸ کرده و تقسیم بر عدد ۱۰۰ کنید، تعداد حداقل دانش‌آموزان در معرض خطر مشخص می‌شود؛ اگر تعداد دانش‌آموزان را ضربدر عدد ۵ کرده و تقسیم بر عدد ۱۰۰ کنید تعداد دانش آموزان پرخطر مشخص می‌شوند و اگر تعداد دانش‌آموزان را تقسیم بر عدد ۱۰۰ کنید، تعداد دانش‌آموزان دارای فوریت‌های سلامت به دست می‌آید.

 

مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش گفت: آسیب‌های اجتماعی و اختلالات در آموزش و پرورش تولید نمی‌شود بلکه محل بروز آنها در آموزش و پرورش است که از ابتدای دوره دوم ابتدایی بروز می یابد و برای کنترل اختلالات و آسیب‌های اجتماعی نیازمند همکاری‌های سایر بخش‌ها و دستگاه‌های مرتبط هستیم.

 

وی با تقدیر از شعار این نشست مبنی بر «همه با هم برای سلامت مدرسه»، بیان کرد: آموزش و پرورش در حوزه آسیب‌های اجتماعی تنها یک چهارم نیروی مورد نیاز را در اختیار دارد و برای اجرایی کردن اسناد بالادستی به کمک سایر دستگاه‌ها نیاز دارد.

 

تجلی‌نیا تصریح کرد: اسناد برای ما تکالیفی تعیین کرده که شناسایی دانش‌آموزان در معرض خطر، ارائه خدمات مشاوره فردی و گروهی و سپس ارجاع به بخش‌های بهداشت و بهزیستی از جمله این تکالیف هستند.

 

وی افزود: در سند ملی ائتلاف نماد، ۱۴ شریک داریم؛ این سند از سال ۹۴ شروع شده و به عنوان یک مدل خوب، دو بار مورد تأکید مقام معظم رهبری قرار گرفته است.

 

مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: تمام دستگاه‌ها در این سند مشارکت خوبی دارند از جمله وزارت بهداشت که از شرکای اصلی ماست.

 

وی تصریح کرد: ۹۰ درصد فعالیت‌ها در سند ائتلاف نماد، پیشگیری در سطح ۱ و ۱۰ درصد پیشگیری در سطوح ۲ و ۳ است./ فارس

ارسال نظر