ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

تاکید آموزش و پرورش بر توجه به «سلامت» دانش‌آموزان

مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش بدون توجه به سلامت، اثربخش نیست.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۰ - ۰۷ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 29
کد خبر: ۲۱۰۸۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، امیر تجلی‌نیا مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش در نشست مراقبان سلامت و مشاوران مدارس که در سالن امام جواد(ع) وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار کرد: ۴ سال کشور درگیر کووید ۱۹ است و طبیعتاً این همه‌گیری، آسیب‌هایی به سلامت روان و اجتماعی دانش‌آموزان به ویژه بر دختران وارد کرده است.

 

وی با بیان اینکه بدون توجه به سلامت، آموزش و پرورش اثربخش نیست، افزود: اگر تعداد دانش‌آموزان کشور را ضربدر عدد ۱۸ کرده و تقسیم بر عدد ۱۰۰ کنید، تعداد حداقل دانش‌آموزان در معرض خطر مشخص می‌شود؛ اگر تعداد دانش‌آموزان را ضربدر عدد ۵ کرده و تقسیم بر عدد ۱۰۰ کنید تعداد دانش آموزان پرخطر مشخص می‌شوند و اگر تعداد دانش‌آموزان را تقسیم بر عدد ۱۰۰ کنید، تعداد دانش‌آموزان دارای فوریت‌های سلامت به دست می‌آید.

 

مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش گفت: آسیب‌های اجتماعی و اختلالات در آموزش و پرورش تولید نمی‌شود بلکه محل بروز آنها در آموزش و پرورش است که از ابتدای دوره دوم ابتدایی بروز می یابد و برای کنترل اختلالات و آسیب‌های اجتماعی نیازمند همکاری‌های سایر بخش‌ها و دستگاه‌های مرتبط هستیم.

 

وی با تقدیر از شعار این نشست مبنی بر «همه با هم برای سلامت مدرسه»، بیان کرد: آموزش و پرورش در حوزه آسیب‌های اجتماعی تنها یک چهارم نیروی مورد نیاز را در اختیار دارد و برای اجرایی کردن اسناد بالادستی به کمک سایر دستگاه‌ها نیاز دارد.

 

تجلی‌نیا تصریح کرد: اسناد برای ما تکالیفی تعیین کرده که شناسایی دانش‌آموزان در معرض خطر، ارائه خدمات مشاوره فردی و گروهی و سپس ارجاع به بخش‌های بهداشت و بهزیستی از جمله این تکالیف هستند.

 

وی افزود: در سند ملی ائتلاف نماد، ۱۴ شریک داریم؛ این سند از سال ۹۴ شروع شده و به عنوان یک مدل خوب، دو بار مورد تأکید مقام معظم رهبری قرار گرفته است.

 

مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: تمام دستگاه‌ها در این سند مشارکت خوبی دارند از جمله وزارت بهداشت که از شرکای اصلی ماست.

 

وی تصریح کرد: ۹۰ درصد فعالیت‌ها در سند ائتلاف نماد، پیشگیری در سطح ۱ و ۱۰ درصد پیشگیری در سطوح ۲ و ۳ است./ فارس

ارسال نظر