جزئیات گرانی ۵۳ ماده غذایی در ۱ سال اخیر-راهبرد معاصر

جزئیات گرانی ۵۳ ماده غذایی در ۱ سال اخیر

بررسی افزایش قیمت ۵۳ ماده عذایی در کشور طی یک سال گذشته حاکی از تورم بالای ۱۰۰ درصدی گوشت قرمز و کنسر تن ماهی است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۲ - ۰۸ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 30
کد خبر: ۲۱۱۰۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ مرکز آمار ایران اخیرا گزارشی از متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور در مهر ماه 1402 منتشر کرده که نشان می دهد، در گروه نان و غلات، اقلام " برنج خارجی درجه یک " با ٤,٦ درصد و " شیرینی خشک " با ٢.٧ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "برنج ایرانی درجه یک " با ٣.٢- می باشد.

 

در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها هم، اقلام "ماهی قزل آلا" با ٧,٨ درصد و " گوشت گاو یا گوساله " با ٣.٢ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

 

بررسی تورم یکساله این 53 اقلام خوراکی نشان می دهد، قیمت گوشت گوسفند با رشد 150 درصدی و گوشت گاو یا گوساله با رشد 132 درصدی قیمت رد صدر گرانی بوده اند و کنسر ماهی تن با رشد 109 درصدی قیمت در رتبه بعدی است./ تسنیم

جزئیات گرانی ۵۳ ماده غذایی در ۱ سال اخیر

جزئیات گرانی ۵۳ ماده غذایی در ۱ سال اخیر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده