پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز

اعمال محدودیت در کارت‌های سوخت آزاد جایگاه‌ها مشکل‌ساز شده است

اعمال محدودیت در کارت‌های سوخت آزاد جایگاه‌ها مشکل‌ساز شده است رییس انجمن صنفی جایگاه‌داران سوخت خوزستان گفت: اعمال محدودیت در کارت‌های سوخت آزاد جایگاه‌ها مشکلاتی را در بحث ترافیکی در جایگاه‌ها به وجود آورده و سوخت‌گیری را زمانبر کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۷ - ۰۸ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 30
کد خبر: ۲۱۱۰۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، ابراهیم الباجی اظهار کرد: بخشنامه‌ای که برای اعمال محدودیت در کارت‌ سوخت آزاد جایگاه‌ها صادر شده، جایگاه‌های سوخت را با مشکلات جدی مواجه کرده است.

 

وی افزود: براساس این بخشنامه برای هر دو سکوی جایگاه سوخت، فقط یک کارت آزاد سوخت در نظر گرفته شده که این موضوع به شدت مشکل‌ساز شده است و با توجه به اینکه بیشتر جایگاه‌های اهواز دارای دو سکو هستند می‌توان گفت که هر جایگاه یک کارت آزاد دارد.

 

رییس انجمن صنفی جایگاه‌داران سوخت خوزستان گفت: این مساله علاوه بر اینکه در جایگاه‌های سوخت ترافیک و صف‌های طولانی ایجاد کرده، باعث ایجاد درگیری فیزیکی و نارضایتی مردم شده است و باید در اجرای آن تجدیدنظر شود.

 

الباجی با انتقاد از این محدودیت اعمال شده در بحث کارت‌های آزاد سوخت جایگاه‌ها، ادامه داد: براساس بخشنامه‌ای که قبل وجود داشت، هر سکوی سوخت‌گیری یک کارت آزاد داشت اما اکنون گفته شده که برای هر دو سکو یک کارت آزاد در نظر گرفته شود که این موضوع به ویژه در خوزستان که مصرف سوخت خودروها بالاتر است اصلا درست نیست.

 

وی با اشاره به اینکه این تصمیم‌گیری انجام شده مدت زمان سوخت‌گیری را افزایش داده است، خاطرنشان کرد: تصمیم اعمال محدودیت برای کارت‌های آزاد برای مردم و جایگاه‌ها مشکلاتی را ایجاد کرده است و باید در آن تجدیدنظر شود./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار