استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد

پورابراهیمی: دولت قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان را نقض کرده است

یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس از عدم رعایت قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۵ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 02
کد خبر: ۲۱۱۰۸
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدرضا پورابراهیمی در جلسه علنی نوبت صبح امروز(دوشنبه) مجلس شورای اسلامی گفت: علیرغم مقررات و ضوابط قانونی تعیین شده و تعهداتی که در مورد فرهنگیان داده شده بود، هنوز وضعیت پاداش پایان خدمت فرهنگیان و معوقات آنها پرداخت نشده است.

 

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: قانون برنامه ششم توسعه مجلس شورای اسلامی به موضوع همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری و لشگری اهمیت داده است ما با دولت توافق کردیم که حتی در صورت ناتوانی این اعتبارات را به تعویق بیندازد اما دولت پرداخت نقدی ندارد و عملا این قانون را نقض کرده است.

 

وی ادامه داد: این نقض قانون مشکلات متعددی ایجاد کرده است سازمان تامین اجتماعی مکلف است در پرداخت پاداش و معوقات مر قانونی را رعایت کند.

 

نماینده مردم کرمان در پایان خطاب به وزیر نیرو گفت: علیرغم تذکرات قبلی هنوز قرارداد انتقال آب از خلیج فارس به کرمان بسته نشده است ما نیازمند ۳۰ میلیون متر مکعب آب مازاد خلیج فارس هستیم.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مستاجر
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۱
0
0
امسال هم مانند سالهای گذشته با این حرف های بیهوده و تکرار مکررات باز هم قانونی که خودتان تصویب میکنید هم اجرا نخواهید کرد جالب است خودتان تصویب میکنید خودتان هم اجرا نمیکنید خب دولت نقص کرده مجلس در این رابطه چه کرده یعنی مجلس نمیتواند جلوی این بی قانونی یک عده نجومی بگیر دولتی را که سر دسته آنها هم نوبختی است که بازنشستگان را بدبخت کرده بایستید جالب است.
مستاجر
Iran, Islamic Republic of
۰۲:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۲
0
0
شما که نظر بنده رو منتشر نمی کنید پس چرا از مردم نظر خواهی می خواهید چون حرف حق تلخه منتشر نکردید خود سانسوری کردید.
آخرین اخبار