افزایش ناگهانی قیمت محصولات اپل آتش زدن پرچم آمریکا در ایران ممنوع شد؟ اجرای محدودیت تردد در جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال هشدار وزارت بهداشت نسبت به خطر پرتو‌های فرابنفش اطلاعیه آموزش و پرورش درباره نتایج نقل و انتقالات فرهنگیان هوش مصنوعی روزانه چند بشکه نفت مصرف می‌کند؟ ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد

توقف حکم تعیین حریم تهران و اسلامشهر

توقف حکم تعیین حریم تهران و اسلامشهر رئیس شورای اسلامی شهر تهران از توقف موقت حکم تعیین حریم تهران و اسلامشهر پس از رایزنی‌های صورت گرفته با دادستانی، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۸ - ۰۸ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 30
کد خبر: ۲۱۱۰۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه با دادستان در خصوص صدور حکم تعیین حریم اسلامشهر و تهران صحبت کردیم، گفت: دادستانی نیز نامه‌ای در این خصوص ارسال کرد تا حکم متوقف شود.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه مسئله حریم باید به طور کلی تعیین تکلیف شود، خاطرنشان کرد: ما به دنبال رفع شدن کل این ماجرا هستیم؛ اما بر اساس پیگیری‌هایی که انجام دادیم، این حکم فعلاً متوقف شده است.

همچنین پرویز سروری نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز در این خصوص، گفت: رئیس شورا نامه‌ای را به دستگاه قضایی ارسال کرد و موضوع را متذکر شد؛ چراکه مسئله حریم تهران و اسلامشهر تخصصی و فنی است و سالهاست که مجلس و دولت بر آن تمرکز کرده‌اند.

وی افزود: با توجه به اینکه شهرهای اطراف به تدریج به وجود آمدند عملاً در دایره حریم تهران شکل گرفته‌اند؛ این شهرها نیز حقوق حریم را دارند و برخی معتقدند باید حریم مشترک ایجاد کرد؛ اما امروز نمی‌شود این اقدام را انجام داد چراکه هنوز تعریف روشنی از حریم مشترک نداریم و ابهامات و شبهاتی در رابطه با آن وجود دارد.

سروری با تأکید بر اینکه آنچه روشن است، این است که نمی‌توان با یک حکم قضایی این موضوع را تعیین تکلیف کرد، یادآور شد: با توجه به این قاعده که سه برابر وسعت یک شهر، حریم آن است، وقتی این حکم صادر می‌شود عملاً اسلامشهر وارد حریم تهران خواهد شد و ما باید در این شرایط چه کار کنیم؟ آیا در این شرایط باید اسلامشهر در تهران ساخت و ساز انجام دهد؟ و یا اینکه چه اتفاقی برای حریم تهران خواهد افتاد؟

نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: این مشکلات وجود داشته که تاکنون مسئله حریم در پایتخت به نتیجه نرسیده است و امروز هم با این موضوع دست و پنجه نرم می‌کنیم.

وی با اعلام اینکه حریم تهران معضل اساسی دارد، خاطرنشان کرد: کلانشهرهای دیگر نیز با موضوع حریم درگیر هستند و باید در یک فرایند تخصصی و فنی مورد کارشناسی قرار بگیرد و نمی‌توان با یک حکم قضایی، مسئله را رفع کرد؛ بلکه این نوع از اقدامات، موضوع را پیچیده‌تر می‌کند./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار