پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو بازداشت سه عنصر تروریستی سلطنت‌طلب در پرند توسط سپاه حضرت حیدر کرار (ع) دریادار تنگسیری: اشراف کاملی در تنگه هرمز داریم دعوت سپاه از مردم برای شرکت در آیین‌های گرامیداشت شهدای حوادث اخیر جزئیات رزمایش «کنترل هوشمند تنگه هرمز» نیروی دریایی سپاه ۵۱ نماینده خواستار اتخاذ مواضع انقلابی در قبال طرح صلح ابراهیم شدند مجلس میزان پاداش پایان خدمت بازنشستگان را تعیین کرد آخرین جزئیات از شایعه فرزند کاظم صدیقی در لندن

عضو کمیسیون اجتماعی:منادی عذرخواهی کند

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: آقای منادی در دیدار با معلمان، رفتار اشتباهی کرده و امیدواریم هر چه سریع‌تر عذرخواهی کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۶ - ۰۸ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 30
کد خبر: ۲۱۱۱۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین رجایی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به رفتار عجیب علیرضا منادی رئیس کمیسیون آموزش مجلس رد جلسه دیدار با جمعی از معلمان، اظهار داشت: رفتار آقای منادی بیشتر شبیه به روحیه و منش کارگزاران است و اینطور رفتارها از جریانی مثل جریان کارگزاران خیلی بعید نیست.

در فیلم منتشر شده از آقای منادی، وی به جای گوش دادن به توضیحات و درد و دل‌های معلمانی که از استان‌های دیگر به دفتر وی آمدند، با رفتار‌هایی که در ‌شان یک نماینده، به ویژه رئیس کمیسیون نیست با این افراد برخورد می‌کند.

در این فیلم، فردی به نمایندگی از معلمانی که از استان خوزستان آمده بودند، مشکلات صنفی خود را به رئیس کمیسیون آموزش منتقل می‌کند اما آقای منادی رفتارهای عجیبی همچون باد زدن خود با چند ورقه کاغذ، بازی دادن صندلی و حتی مشغول شدن به خوردن تنقلات از خود بروز می‌دهد.

حسین رجایی به خبرنگار تسنیم گفت: متاسفانه جریان کارگزاران همیشه یک نگاه ارباب رعیتی و نگاه بالا به پایین داشتند؛ از این رو انتصاب و ارتباط ایشان با این جریان بعید نیست که نشات گرفته از این نوع نگاه‌ها و گفتمان باشد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: کار آقای منادی یک کار اشتباهی بوده و ما به نوبه خودمان به عنوان نماینده‌ مجلس، بخاطر رفتار ایشان، از همه‌ی عزیزانی که در آن جلسه بودند و همه‌ی نیروهای خرید خدمات و نیروهای قراردادی آموزش و پرورش عذرخواهی می کنیم.

رجایی با بیان اینکه رفتار آقای منادی به کل مجلس تعمیم داده نمی شود، تصریح کرد: به هر حال ممکن است در یک جمع دویست یا سیصد نفره‌ای استثنائاتی وجود داشته باشد. رفتار ایشان مورد تایید مجلس و نماینده‌های مجلس یازدهم نیست ما خودمان از این رفتار اعلام بیزاری می‌کنیم.

وی تصریح کرد: خود ما شاهد هستیم که بسیاری از نماینده‌ها در بین مردم چقدر متواضعانه رفتار می کنند و می کردند و تاکنون شاهد چنین حرکتی از مسئولین و نمایندگان مجلس نبودیم.

رجایی گفت: امیدواریم آقای منادی هر چه سریع‌تر عذرخواهی کنند./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار