برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت

عضو کمیسیون اجتماعی:منادی عذرخواهی کند

عضو کمیسیون اجتماعی:منادی عذرخواهی کند عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: آقای منادی در دیدار با معلمان، رفتار اشتباهی کرده و امیدواریم هر چه سریع‌تر عذرخواهی کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۶ - ۰۸ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 30
کد خبر: ۲۱۱۱۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین رجایی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به رفتار عجیب علیرضا منادی رئیس کمیسیون آموزش مجلس رد جلسه دیدار با جمعی از معلمان، اظهار داشت: رفتار آقای منادی بیشتر شبیه به روحیه و منش کارگزاران است و اینطور رفتارها از جریانی مثل جریان کارگزاران خیلی بعید نیست.

در فیلم منتشر شده از آقای منادی، وی به جای گوش دادن به توضیحات و درد و دل‌های معلمانی که از استان‌های دیگر به دفتر وی آمدند، با رفتار‌هایی که در ‌شان یک نماینده، به ویژه رئیس کمیسیون نیست با این افراد برخورد می‌کند.

در این فیلم، فردی به نمایندگی از معلمانی که از استان خوزستان آمده بودند، مشکلات صنفی خود را به رئیس کمیسیون آموزش منتقل می‌کند اما آقای منادی رفتارهای عجیبی همچون باد زدن خود با چند ورقه کاغذ، بازی دادن صندلی و حتی مشغول شدن به خوردن تنقلات از خود بروز می‌دهد.

حسین رجایی به خبرنگار تسنیم گفت: متاسفانه جریان کارگزاران همیشه یک نگاه ارباب رعیتی و نگاه بالا به پایین داشتند؛ از این رو انتصاب و ارتباط ایشان با این جریان بعید نیست که نشات گرفته از این نوع نگاه‌ها و گفتمان باشد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: کار آقای منادی یک کار اشتباهی بوده و ما به نوبه خودمان به عنوان نماینده‌ مجلس، بخاطر رفتار ایشان، از همه‌ی عزیزانی که در آن جلسه بودند و همه‌ی نیروهای خرید خدمات و نیروهای قراردادی آموزش و پرورش عذرخواهی می کنیم.

رجایی با بیان اینکه رفتار آقای منادی به کل مجلس تعمیم داده نمی شود، تصریح کرد: به هر حال ممکن است در یک جمع دویست یا سیصد نفره‌ای استثنائاتی وجود داشته باشد. رفتار ایشان مورد تایید مجلس و نماینده‌های مجلس یازدهم نیست ما خودمان از این رفتار اعلام بیزاری می‌کنیم.

وی تصریح کرد: خود ما شاهد هستیم که بسیاری از نماینده‌ها در بین مردم چقدر متواضعانه رفتار می کنند و می کردند و تاکنون شاهد چنین حرکتی از مسئولین و نمایندگان مجلس نبودیم.

رجایی گفت: امیدواریم آقای منادی هر چه سریع‌تر عذرخواهی کنند./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار