به گزارش راهبرد معاصر؛ تلاش برای ورود قانونی تلفن همراه از طریق گمرک تا کنون به وضع قوانین متعددی منجر شده که آن گونه که مسئولین ذی ربط گزارش میدهند با موفقیت هایی نیز همراه بوده است.
به گزارش کانال اطلاعرسانی ثبت تلفن همراه، در حال حاضر شرکتهایی که دارای کارت بازرگانی هستند، صرفاً با تائیدیه سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان مبنی بر توانمندی ارائه خدمات پس از فروش، قادر به ثبت سفارش و واردات تلفن همراه بوده و لذا شرایط برای ورود تمامی افراد علاقمند به این حوزه فراهم است.
بر مبنای این گزارش در ماههای خرداد و تیر به ترتیب حدود ۳۵۰ هزار و ۵۳۰ هزار دستگاه تلفن همراه به صورت تجاری وارد کشور شد. با تلاش مضاعف شرکتهای واردکننده و همچنین اقدامات تسهیلگرانه دولت جهت اعطای مجوز و افزایش چند برابری شرکتهای واردکننده مجاز، میزان واردات تجاری تلفن همراه در ماه مرداد با رشد چشمگیری مواجه شده و به حدود ۹۰۰ هزار دستگاه رسید که از ابتدای سال ۹۷ تاکنون بیسابقه بوده است.
همچنین با اتصال سامانه گمرک به ناجا، رویه ثبت مسافری صرفاً محدود به مسافران حقیقی شد و در این شرایط همانگونه که پیشبینی میشد، شرکتهای واردکننده توانستند در یک فضای کاملاً رقابتی سهم خود را از تامین نیاز بازار احیاء کنند. در حال حاضر بخش عمده نیاز بازار تلفن همراه از طریق گوشیهای شرکتی که همگی دارای گارانتی و خدمات پس از فروش معتبر و اصیل بوده و به صورت تجاری وارد کشور شدهاند، تامین میشود. به علاوه افزایش عرضه تلفن همراه در ماه اخیر، کاهش محسوس قیمت تلفن همراه را نیز در پی داشته است.
با توجه به روند صعودی آمار ثبت سفارش تلفن همراه در سه ماه گذشته و همچنین عزم جدی شرکتهای واردکننده جهت تامین کامل نیاز بازار تلفن همراه، پیشبینی میشود روند افزایشی واردات تجاری تلفن همراه در ماههای پیش رو تا تامین کامل بازار ادامه یابد.