صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟

تاکید اژه‌ای بر عدم لغزش در مجموعه قوه قضائیه

رئیس قوه قضائیه اظهار داشت: من در سِمت‌ها و بخش‌های مختلف قضایی خدمت کرده‌ام با این همه تاکیدم به شما آن است که مراقبت کنید تا هیچگونه لغزشی در مجموعه ما صورت نگیرد؛ همه ما باید در خصوص صیانت از مجموعه و فرد فرد کارکنان و بستگان نزدیک خودمان، احساس مسئولیت داشته باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۶ - ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 01
کد خبر: ۲۱۱۴۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای طی سخنانی در دیدار با قضات و کارکنان دستگاه قضائی استان کرمان، اظهار کرد: باید از شهید والامقام محور مقاومت حاج قاسم سلیمانی یاد کنیم که این روز‌ها جبهه مقاومت بیش از پیش اثرات مجاهدت‌های او را احساس می‌کند؛ این روز‌ها که فقط ظرف حدود ۲۰ روز بیش از ۴ هزار کودک و بیش از ۳ هزار زن توسط صهیونیست‌ها غاصب به شهادت رسیدند.

 

رئیس عدلیه با اشاره به پهناوری و پراکندگی جمعیت در استان کرمان، خطاب به رئیس کل دادگستری این استان دستور داد برآورد دقیقی در خصوص کمبود‌های حوزه‌ها و بخش‌های مختلف قضایی استان کرمان از بُعد انسانی و تجهیزاتی به ویژه در خصوص موضوعات ثبتی و پزشکی قانونی در اسرع وقت ارائه دهد تا پیرامون رفع این مشکلات و کمبود‌ها اتخاذ تصمیم و عمل کنیم.

 

رئیس دستگاه قضا گفت: به هیچ وجه قابل قبول نیست که بیش از ۴۰ بخش در استان کرمان، دارای حوزه قضایی نباشد و مردم از دسترسی به خدمات قضایی محروم باشند؛ لذا باید به سرعت این مشکل در راستای تسریع و تسهیل خدمت‌رسانی به مردم رفع شود.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه با اشاره به قانون شورا‌های حل اختلاف و تاسیس دادگاه‌های صلح گفت: دادگستری استان کرمان برآورد جامع و دقیقی را پیرامون نیاز استان به تعداد دادگاه‌های صلح و همچنین کادر قضایی و اداری این دادگاه‌ها ارائه کند تا بتوانیم در این خصوص نیز تدابیر لازم را اتخاذ کنیم.

 

رئیس دستگاه قضا بیان داشت: در قانون پیشبینی شده که ظرف پنج سال ۱۰ هزار نیرو جذب شورا‌های حل اختلاف شوند؛ من در همین راستا به مسؤولان ذی‌ربط در قوه قضائیه دستور داده‌ام که فرآیند گزینش و آموزش این نیرو‌ها به صورت فوق‌العاده صورت گیرد.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای اظهار داشت: من در سِمت‌ها و بخش‌های مختلف قضایی خدمت کرده‌ام و نسبت به زحمات و گرفتاری‌ها و مشکلات کار شما همکاران قضایی اشراف دارم و می‌دانم که توقعات از شما نیز زیاد است؛ با این همه تاکیدم به شما آن است که مراقبت کنید تا هیچگونه لغزشی در مجموعه ما صورت نگیرد؛ همه ما باید در خصوص صیانت از مجموعه و صیانت از فرد فرد کارکنان و صیانت از بستگان نزدیک خودمان، احساس مسئولیت داشته باشیم.

 

رئیس قوه قضائیه در پایان تاکید کرد: همه کارکنان به ویژه مدیران باید در پیشبرد امور، نظم و انضباط را سرلوحه اقدامات خود قرار دهند؛ اگر مدیری انضباط نداشته باشد نباید توقع داشته باشد که زیرمجموعه‌اش نظم و انضباط را رعایت کنند.

 

پیش از سخنان رئیس دستگاه قضا، حجت‌الاسلام والمسلمین حمیدی رئیس کل دادگستری استان کرمان طی سخنانی گفت: علاوه بر خدمت‌رسانی هشت مجتمع قضایی به مردم در شهر کرمان، ۳۳ حوزه قضایی نیز در ۱۶ شهرستان و ۱۷ بخش استان کرمان فعال هستند.

 

وی با بیان اینکه روند خروجی پرونده‌ها از دادسراها، دادگاه‌ها و محاکم تجدیدنظر استان کرمان در هفت ماه ابتدایی سال جاری، ۱۴ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال گذشته را نشان می‌دهد، گفت: در حال حاضر ۹۴ درصد از ابلاغ‌های قضائی استان کرمان به صورت الکترونیکی انجام می‌شود.

 

همچنین در این دیدار نمایندگان قضات، کارکنان اداری، سازمان‌های تابعه قضایی و شورا‌های حل اختلاف، به بیان مطالب و درخواست‌های خود پرداختند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار