سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

فرمانده میدانی حزب‌الله: آماده تصرف الجلیل هستیم

فرمانده میدانی حزب‌الله: آماده تصرف الجلیل هستیم یک فرمانده حزب الله، گفت: اکنون رژیم صهیونیستی سه تیپ نیرو در مقابل ما قرار داده و سه لایه دفاعی تشکیل داده، اما ما اگر قرار باشد دستور ورود به سرزمین‌های اشغالی را بگیریم، هر سه لایه را متلاشی خواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۷ - ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 01
کد خبر: ۲۱۱۵۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ یکی از فرماندهان میدانی حزب الله لبنان در دیدار هیئت رسانه‌ای ایران با تشریح آخرین وضعیت جبهه مقاومت در مواجهه با رژیم صهیونیستی، اظهار داشت: حزب الله لبنان درباره دفاع از فلسطین خود را مکلف به حضور در میدان می‌داند و هم‌اکنون ما در میدان هستیم که بگوییم فلسطین تنها نیست.

وی با اشاره به مرز ۷۰ کیلومتری لبنان با سرزمین‌های اشغالی، گفت: ما اکنون در پشت مرز آماده نبرد همه‌جانبه هستیم؛ یکی از اهداف صریح و روشن ما این بود که رژیم صهیونیستی را متوجه شمال کنیم تا بخشی از نیرو‌ها و انرژی‌شان را از غزه به سمت ما بفرستند و این مهم محقق شده است.
این فرمانده حزب الله، گفت: اکنون رژیم صهیونیستی سه تیپ نیرو در مقابل ما قرار داده و سه لایه دفاعی تشکیل داده، اما ما اگر قرار باشد دستور ورود به سرزمین‌های اشغالی را بگیریم، هر سه لایه را متلاشی خواهیم کرد.

وی گفت: اکنون در جریان درگیری با صهیونیست‌ها هستیم و برخی تجهیزات و تکنولوژی‌ها و البته نیروهایشان را حذف کرده‌ایم.

این فرمانده حزب‌الله تصریح کرد: ما با تمام توان آماده هستیم؛ ورود به سرزمین‌های اشغالی و تصرف کامل منطقه الجلیل را هم تمرین کرده و برای آن طراحی داریم و منتظر دستور هستیم.

وی گفت: تمامی موقعیت‌های استقرار گنبدآهنین را شناسایی کرده‌ایم و در روز مبارزه به همه آن‌ها شلیک خواهیم کرد؛ فکر می‌کردند مرکاوا را نمی‌توانیم بزنیم، ولی اکنون به فن‌آوری و ابتکاری رسیده‌ایم که این تانک را در دو مرحله با موشک کورنت منفجر می‌کنیم. اگر جنگ به‌معنای تهاجم زمینی ما شروع شود تانک‌های مراکاوا باید پنهان شوند.

این فرمانده حزب الله گفت: اگر دستور دریافت کنیم به همه ناو‌هایی که اخیراً از رژیم صهیونیستی حمایت کرده و یا برای دفاع از آن‌ها خودنمایی کرده‌اند، شلیک خواهیم کرد. اینکه چگونه و با چه سلاحی شلیک خواهیم کرد را نمی‌گوییم، چون هر وقت لازم باشد همه خواهند دید.

وی گفت: اکنون به هر کنشی از سوی صهیونیست‌ها واکنش سریع نشان می‌دهیم و اخیراً یک پهپادشان را هم ساقط کردیم. / تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار