آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

فرمانده میدانی حزب‌الله: آماده تصرف الجلیل هستیم

یک فرمانده حزب الله، گفت: اکنون رژیم صهیونیستی سه تیپ نیرو در مقابل ما قرار داده و سه لایه دفاعی تشکیل داده، اما ما اگر قرار باشد دستور ورود به سرزمین‌های اشغالی را بگیریم، هر سه لایه را متلاشی خواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۷ - ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 01
کد خبر: ۲۱۱۵۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ یکی از فرماندهان میدانی حزب الله لبنان در دیدار هیئت رسانه‌ای ایران با تشریح آخرین وضعیت جبهه مقاومت در مواجهه با رژیم صهیونیستی، اظهار داشت: حزب الله لبنان درباره دفاع از فلسطین خود را مکلف به حضور در میدان می‌داند و هم‌اکنون ما در میدان هستیم که بگوییم فلسطین تنها نیست.

وی با اشاره به مرز ۷۰ کیلومتری لبنان با سرزمین‌های اشغالی، گفت: ما اکنون در پشت مرز آماده نبرد همه‌جانبه هستیم؛ یکی از اهداف صریح و روشن ما این بود که رژیم صهیونیستی را متوجه شمال کنیم تا بخشی از نیرو‌ها و انرژی‌شان را از غزه به سمت ما بفرستند و این مهم محقق شده است.
این فرمانده حزب الله، گفت: اکنون رژیم صهیونیستی سه تیپ نیرو در مقابل ما قرار داده و سه لایه دفاعی تشکیل داده، اما ما اگر قرار باشد دستور ورود به سرزمین‌های اشغالی را بگیریم، هر سه لایه را متلاشی خواهیم کرد.

وی گفت: اکنون در جریان درگیری با صهیونیست‌ها هستیم و برخی تجهیزات و تکنولوژی‌ها و البته نیروهایشان را حذف کرده‌ایم.

این فرمانده حزب‌الله تصریح کرد: ما با تمام توان آماده هستیم؛ ورود به سرزمین‌های اشغالی و تصرف کامل منطقه الجلیل را هم تمرین کرده و برای آن طراحی داریم و منتظر دستور هستیم.

وی گفت: تمامی موقعیت‌های استقرار گنبدآهنین را شناسایی کرده‌ایم و در روز مبارزه به همه آن‌ها شلیک خواهیم کرد؛ فکر می‌کردند مرکاوا را نمی‌توانیم بزنیم، ولی اکنون به فن‌آوری و ابتکاری رسیده‌ایم که این تانک را در دو مرحله با موشک کورنت منفجر می‌کنیم. اگر جنگ به‌معنای تهاجم زمینی ما شروع شود تانک‌های مراکاوا باید پنهان شوند.

این فرمانده حزب الله گفت: اگر دستور دریافت کنیم به همه ناو‌هایی که اخیراً از رژیم صهیونیستی حمایت کرده و یا برای دفاع از آن‌ها خودنمایی کرده‌اند، شلیک خواهیم کرد. اینکه چگونه و با چه سلاحی شلیک خواهیم کرد را نمی‌گوییم، چون هر وقت لازم باشد همه خواهند دید.

وی گفت: اکنون به هر کنشی از سوی صهیونیست‌ها واکنش سریع نشان می‌دهیم و اخیراً یک پهپادشان را هم ساقط کردیم. / تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار