حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند! نتانیاهو از طریق پست شبکه اجتماعی ترامپ مطلع شد حمله گسترده منتفی شده‌است / اسرائیل: از روند تصمیم‌گیری آمریکا در خصوص ایران کنار گذاشته شده‌ایم کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد

رهبر انصارالله: حزب‌الله با پاسخ قهرمانانه خود، آبروی امت اسلامی را خرید

رهبر جنبش انصارالله یمن ضمن تبریک به حزب‌الله بابت پاسخ به تجاوزهای رژیم صهیونیستی گفت که «مقاومت لبنان همچون حصار فولادی است که از امت اسلامی دفاع می‌کند».
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۵ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 02
کد خبر: ۲۱۱۵۳

به گزارش راهبرد معاصر ، سید «عبدالملک الحوثی» رهبر جنبش انصارالله یمن روز دوشنبه در سخنانی از اقدام تلافی‌جویانه حزب‌الله لبنان تمجید کرد و پاسخ مقاومت لبنان به تجاوزات مکرر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت.

 

رهبر انصارالله یمن اعلام کرد که «حزب‌الله آبروی امت اسلامی در مقابله با دشمن اسرائیلی را حفظ کرده است. نیروهای مقاومت در تاریخ جهادی خود معادله‌ای را ایجاد کردند که عزت و کرامت انسانی را به ارمغان آورده است».

 

الحوثی با بیان اینکه «حزب‌الله در نوک پیکان مقابله با تهدیدات اسرائیلی قرار دارد»، افزود:‌ «مقاومت لبنان همچون حصار فولادی است که از امت اسلامی دفاع می‌کند».

 

سید عبدالملک الحوثی افزود: «اگر قدرت مقاومت در لبنان و فلسطین نبود، یقینا واقعیت تحولات منطقه به گونه‌ای دیگر رقم می‌خورد».

وی اظهار داشت که «وجود مقاومت فلسطین و لبنان از میزان خطر تهدیدات اسرائیلی کاسته است و امت اسلامی باید قدر این مقاومت را بداند».

 

حزب‌الله لبنان در واکنش به تجاوزات مکرر رژیم صهیونیستی، دیروز (یکشنبه)‌ یک خودروی زرهی ارتش این رژیم را در شمال فلسطین اشغالی هدف موشک ضدتانک قرار داد.

در بیانیه حزب‌الله آمده که گروه شهیدان «حسن زبیب» و «یاسر ضاهر»، یک خودرو نظامی اسرائیلی را در مسیر پادگان «آویویم» هدف قرار دادند که در اثر این حمله تمامی سرنشینان آن کشته و زخمی شدند».

 

پاسخ تلافی‌جویانه مقاومت لبنان در واکنش به تعرض و تجاوزات مکرر رژیم صهیونیستی از جمله حمله با پهپاد به جنوب بیروت و همچنین حمله هوایی به سوریه که به شهادت دو عضو حزب‌الله منجر شد، صورت گرفته است.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار