ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ درباره تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم + عکس کوشنر: ترامپ برای توافق با ایران عجله ندارد؛ آنها به شکل جدی در حال تعامل هستند روایت بغداد از گفت وگوی تلفنی عراقچی و همتای عراقی‌اش ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم؛ در آستانه توافق با ایران نیستیم کوشنر: دیدار ما با حماس «بسیار دوستانه» بود ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: ۱۰ هزار بمب و موشک بر سر غزه ریختیم

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: ۱۰ هزار بمب و موشک بر سر غزه ریختیم وزیر جنگ رژیم صهیونیستی چهارشنبه شب در اظهاراتی اعتراف کرد که در ادامه جنایات گسترده و نسل کشی در غزه، این رژیم از آغاز جنگ با غزه ۱۰ هزار بمب و موشک بر سر این باریکه فرو ریخته است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۵ - ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 01
کد خبر: ۲۱۱۵۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ یوآو گالانت همچنین مدعی شد: بر اساس برنامه پیش می‌رویم و حماس ضربات سختی را دریافت کرده است و هزاران هدف و شخص را هدف قرار دادیم.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در ادامه با بیان اینکه این رژیم در اوج جنگ و درگیری‌های شدید است، گفت: ما همچنان که در جنوب در حال جنگ هستیم در شمال نیز دفاع می‌کنیم و جنگ بها دارد.

وی افزود: ما به دنبال گسترش جنگ نیستیم، اما برای تحولات در مرز‌های شمالی آماده‌ایم. این جنگ بهای سنگینی دارد و با غم و اندوه خانواده نظامیان شریک هستم.

گالانت اضافه کرد: این جنگ کوتاه نخواهد بود و به صورت تدریجی پیش می‌رویم و مدام راهبرد خود را در معرض ارزیابی مجدد قرار می‌دهیم.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی همچنین مدعی شد: دشمن دو راه دارد یکی مرگ و دیگری تسلیم شدن و آن‌ها گزینه سومی ندارند.

وی افزود: می‌دانم خانواده‌های سربازان نگران هستند و از آن‌ها حمایت می‌کنم و به خانواده‌های ربوده‌شدگان می‌گویم شما را فراموش نمی‌کنیم.

گالانت اضافه کرد: وزیر دارایی مخالف انتقال اموال به تشکیلات خودگردان است، اما این انتقال به نفع نیرو‌های این تشکیلات است که مانع حملات و اعتراضات مردمی می‌شوند.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی همچنین مدعی شد که فرمانده یگان موشک‌های ضد تانک حماس در نوار غزه ترور شده است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار