پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

۲ پیام نشست خبری سخنگوی دولت در سفارت سابق آمریکا

۲ پیام نشست خبری سخنگوی دولت در سفارت سابق آمریکا اقدام ابتکاری برگزاری نشست خبری سخنگوی دولت در سفارت سابق آمریکا هم از حیث درپیش بودن روز مبارزه با استکبار جهانی (۱۳ آبان) و هم با توجه به شرایط کنونی غزه و حمایت‌های آشکار آمریکا از رژیم صهیونیستی، مورد توجه رسانه‌ها و کاربران فضای مجازی قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۰ - ۱۱ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 02
کد خبر: ۲۱۱۵۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، نشست خبری سخنگوی دولت در دفتر سابق جاسوسی آمریکا برگزار شد. این اقدام ابتکاری هم از حیث درپیش بودن روز مبارزه با استکبار جهانی (13 آبان) و هم با توجه به شرایط کنونی غزه و حمایت‌های آشکار آمریکا از رژیم صهیونیستی، مورد توجه رسانه‌ها و کاربران فضای مجازی قرار گرفت.

 

حضور سخنگوی دولت ایران در محلی که از همان ابتدای انقلاب اسلامی ایران کارکرد سفارت‌گونه خود را از دست داده بود و عملا به محلی برای جاسوسی و شنود تبدیل شده بود، با هیچ‌یک از کنوانسیون‌های بین‌المللی پیرامون حراست از مکان‌های دیپلماتیک متباین نیست. به بیان دیگر، با توجه به این‌که سفارت سابق آمریکا در ایران، عملکردهای متناظر با یک سفارت‌خانه را نداشته است، نمی‌تواند مشمول مفاد کنوانسیون‌های حفاظت از مکان‌های دیپلماتیک ازجمله کنوانسیون وین درباره حفاظت از سفارت‌خانه‌ها باشد.

 

مطابق آن‌چه در اسناد بین‌المللی آمده است، مکان‌های دیپلماتیک برای این‌که از امتیازات قانونی برخوردار شوند، باید "منحصرا" اقدامات دیپلماتیک و کنسولی از جمله توسعه مناسبات سیاسی و اقتصادی، صدور گذرنامه و سایر اقدامات دیپلماتیک با "وسایل مشروع" را انجام دهند. با توجه به اسناد موجود، واضح است که سفارت سابق آمریکا چنین اقداماتی را انجام نمی‌داده است و عملا نمی‌توانسته است از مزایای حقوق بین‌الملل برای سفارت‌خانه‌ها برخوردار شود.

 

گذشته از این، مکان سابق متعلق به سفارت آمریکا در ایران، اکنون جزء خاک ایران است و به موزه‌ای از وسایل جاسوسی و ابزار شنود آمریکا علیه مردم ایران تبدیل شده است. حضور سخنگوی دولت در این مکان تاریخی، پیام روشنی مبنی بر حفظ اصول سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران پس‌از چهل‌و‌پنج سال از انقلاب اسلامی ایران دارد.

 

از طرف دیگر، در شرایطی که آمریکا به‌طور صریح از جنایت‌های رژیم کودک‌کش اسرائیل حمایت می‌کند و حتی رئیس‌جمهور آمریکا با حضور در سرزمین‌های غصب‌شده فلسطینیان پایبندی خود را نسبت به اقدامات ضدبشری و جنایت‌های جنگی رژیم صهیونیستی صراحتا اعلام می‌کند، برگزاری نشست خبری سخنگوی دولت در محلی که سابقا سفارت آمریکا به‌حساب می‌آمده است، در راستای منافع ملی و همراهی با مطالبات مردمی است که آمریکا را شریک جنایات اسرائیل می‌داند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار