اجرای کالابرگ برای ۴ دهک باقی‌مانده + جزئیات هشدار باران‌های شدید موسمی به ۶ استان / شهروندان در خطر سیل و صاعقه و باد شدید بجای ماهی این ۴ گیاه شگفت‌انگیز را بخورید پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر تامین اجتماعی: آگهی‌های خرید سابقه بیمه‌ای کلاهبرداری است قالیباف در صحن مجلس: دشمن با اخبار دروغ به دنبال شکستن صف یکپارچه مردم است / مواضع رئیس جمهور قمارباز آمریکا هیچ اعتباری ندارد تمدید مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقال + توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند پیکر سپهبد شهید سلامی و سردار شانه‌ئی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) به خاک سپرده شد + فیلم همسرکشی به عشق ازدواج با یک قاتل بلا‌هایی که قهوه فوری سرتان می‌آورد و از آن بی خبرید! برنامه و نتایج جام جهانی فوتبال باشگاه‌ها ۲۰۲۵ برنامه و نتایج مرحله حذفی جام جهانی باشگاه‌ها انفجار کپسول گاز و حریق منزل مسکونی در پیشوا

توضیحات وزیر آموزش و پرورش درباره وضعیت معلمان خرید خدمت

رضا مراد صحرایی روز پنجشنبه در حاشیه برگزاری «گردهمایی بزرگ نومعلمان تمدن‌ساز استان اصفهان" در پاسخ به وضعیت معلمان خرید خدمت اظهار داشت: قانون اجازه نمی‌دهد در مسیری غیر از آزمون، معلمی را جذب کنیم اما این مساله را در مجلس با اعتقاد عرض کردم که ما آمادگی داریم تا معلمانی را که گزینش شده و عملکرد آنها به تایید رسیده است، جذب کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۹ - ۱۱ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 02
کد خبر: ۲۱۱۶۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، رضا مراد صحرایی روز پنجشنبه در حاشیه برگزاری «گردهمایی بزرگ نومعلمان تمدن‌ساز استان اصفهان" در پاسخ به وضعیت معلمان خرید خدمت اظهار داشت: قانون اجازه نمی‌دهد در مسیری غیر از آزمون، معلمی را جذب کنیم اما این مساله را در مجلس با اعتقاد عرض کردم که ما آمادگی داریم تا معلمانی را که گزینش شده و عملکرد آنها به تایید رسیده است، جذب کنیم.


وی تصریح کرد: البته سازمان اداری و استخدامی باید مجوز بدهد تا ابتدا بصورت قرارداد کار معین، آنها را تبدیل وضعیت کنیم.
وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: در سالجاری نیز چهار هزار نفر از این معلمان پذیرفته شدند و درواقع آزمون امسال طوری طراحی شده بود که معلمان خرید خدمت امتیاز بیشتری داشته باشند.

 

صحرایی بیان داشت: تا زمانی که این معلمان در آزمون استخدامی قبول شوند، پیشنهاد ما این است و این آمادگی را همدر وزارتخانه داریم که این افراد بصورت قرارداد کار معین به فعالیت خود ادامه دهند تا با آسودگی خاطر به فعالیت آموزشی بپردازند.


 امروز همزمان با ورود وزیر آموزش و پرورش به اصفهان، جمعی از معلمان خرید خدمت در اعتراض به نداشتن امنیت شغلی در محل سخنرانی وی در استان حضور یافته و در باره ضرورت روشن شدن آینده شغلی خود مطالبه‌گری کردند.


امسال یک میلیون دانش‌آموز و یک هزار و ۲۰۰ معلم در سرِ کلاس‌های درس استان اصفهان حاضر شدند./ ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار